AstroΤσαούσα 16/10-22/10: Το τέλος είναι αναπόφευκτο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινάει με ρομαντισμό, λόγω του τριγώνου της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 16 του μήνα, και πάθος, από το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17, όμως μην ξεγελιέσαι! Στις 17 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Κριό που τετραγωνίζεται από τον Πλούτωνα και μάλλον τα πράγματα θα ζορίσουν για τα καλά, ειδικά για τα 3α δεκαήμερα, περισσότερο δε για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Το τέλος είναι αναπόφευκτο, ενώ θα έρθουν στο φως σκληρές και επίπονες αλήθειες που μάλλον θα ξυπνήσουν αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις εκδίκησης. Το τετράγωνο ακριβείας του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 22/10, μάλλον ρίχνει λάδι στην φωτιά και τονίζει το όλο κλίμα. Τα 2α δεκαήμερα ευνοούνται από το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που θα τα βοηθήσει να βάλουν σε μία τάξη τις υποθέσεις τους και γενικά να σκέφτονται πιο λογικά και ρεαλιστικά. Τα 1α δεκαήμερα καλοδέχονται τα δώρα της Αφροδίτης, που περνάει στις 17/10 στον Τοξότη, στην ερωτική τους ζωή, αλλά και στα οικονομικά τους θέματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, βρίσκεις την άκρη σου και ανανεώνεσαι όσο δεν πάει αυτόν τον καιρό είτε με το να κάνεις ταξίδια, είτε με το να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες και γνώσεις παίρνοντας σβάρνα ό,τι σεμινάριο και μάθημα βλέπεις εμπρός σου. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι μπορεί στα νέα μέρη που θα βρεθείς, ίσως να παιχτεί και κάποιο ειδύλλιο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μάλλον λογικεύεσαι αυτές τις μέρες και βάζεις σε μία τάξη τα χρέη και τις οφειλές σου. Επίσης βλέπεις πιο ώριμα και ρεαλιστικά διάφορα θέματα που βαραίνουν το μέσα σου και τα ξεφορτώνεσαι ή τα λύνεις μια και καλή. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, οπωσδήποτε δεν περνάς εύκολα… Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν από σαράντα, τουλάχιστον, κύματα και κάποιες θα τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα. Άλλωστε θα μάθεις τόσα και τόσα και θα συνειδητοποιήσεις κι άλλα κάμποσα. Πάντως και θα σου στοιχίσει και θα κάνεις καιρό να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και ορισμένα άτομα.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου έρχονται μέρες χαράς για τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου. Η ερωτική σου ζωή θα ξεχειλίσει από πάθος, αν και μπορεί να σου ξυπνήσουν η ζήλια και οι εμμονές, ενώ οι μέτριες και ξενέρωτες καταστάσεις θα δώσουν τη θέση τους στα έντονα και βαθιά συναισθήματα. Στο κρεβάτι σου πάντως θα κάνεις πάρτι. Από λεφτά τώρα και μπορεί να καλύψεις πολλά χρέη και δεν αποκλείεται να κλείσεις μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και γιατί εσύ θα τις φροντίσεις περισσότερο, αλλά και γιατί η άλλη πλευρά θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση και υπομονή απέναντί σου. Πολύ πιθανό να κλείσεις δουλειά με κάποιον φίλο, η οποία θα πάει καλά και θα κρατήσει για καιρό. Επίσης μπορεί μέσα από την παρέα να σου κάνουν κάποιο κονέ και να βρεθείς ζευγαρωμένος. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητα που σου κόβουν, τουλάχιστον για τώρα που μιλάμε, τα φτερά για μεγάλα σχέδια, ενώ και η όρεξη σου για καινούρια πράγματα πάει περίπατο. Εγκλωβίζεσαι στη ρουτίνα σου κι αν δεν κάνει κάτι για αυτό θα σε καταβροχθίσει. Εννοείται πως η ψυχολογία σου είναι άθλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Αφροδίτη καρφί απέναντί σου Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου σου δίνει στο πιάτο ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, ό,τι είδους πρόβλημα και να αντιμετωπίζεις με τον/την σύντροφο σου, το λύνετε και περνάτε αμέτρητες ώρες με χάδια, φιλιά και ερωτόλογα. Αν πάλι είσαι μόνιος/η, τότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάτι πολύ καλό στην ζωή σου. Καθόλου άσχημα δεν πάνε και οι συνεργασίες σου, ενώ μπορεί τώρα να κλείσεις μία καινούρια με καλά κέρδη. Χαρά και εργασία έχει η εβδομάδα αυτή για εσένα Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου! Θα πέσεις μεν με τα μούτρα στις υποχρεώσεις σου, δεν θα αφήσεις όμως παραμελημένες τις δημόσιες σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Και κάπως έτσι έρχεται και σε βρίσκει μία καλή εξέλιξη στη δουλειά που σου υπόσχεται σταθερή άνοδο. Καθόλου άσχημα! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα πράγματα φτάνουν στα άκρα ανάμεσα σε σένα και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, θα βγουν στη φόρα πολλά που δεν ήξερες ή και δικά σου μυστικά και κρυφές κινήσεις. Η καχυποψία μαζί με τα απωθημένα και τις φοβίες σου θα δώσουν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα. Πολύ προσοχή χρειάζεται να δείξεις και σε λεφτά που δίνεις για να σπρώξεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Γιατί μάλλον είναι μούφα και δεν το καταλαβαίνεις και φυσικά θα τα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μία γλυκιά, αρμονική και όμορφη καθημερινότητα σου φέρνει η εβδομάδα που έρχεται, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, και μία χαρά σου καλοκάθεται. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια στη δουλειά, ενώ τα βρίσκεις μέχρι και με τον πιο αντιπαθητικό συνάδελφο. Επιπλέον μπορεί και προκύψει ένας έρωτας με κάποιον/α που κυκλοφορείτε καθημερινά στα ίδια μέρη. Μία καλύτερη μέρα ξημερώνει για την πορεία των δημιουργικών σου σχεδίων, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Σκέφτεσαι σωστά και πρακτικά, μελετάς τα βήματα σου και δεν παρασύρεσαι από τους γνωστούς συναισθηματισμούς σου που σε πάνε από ναυάγιο σε ναυάγιο και επιτέλους θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το μέλλον της δουλειάς ή των σπουδών σου βρίσκεται στα χέρια σου! Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τα πράγματα στο σπίτι σου πάνε από το κακό στο χειρότερο, μάλλον γιατί δεν έχουν μπει ποτέ και σε κανέναν όρια και η τοξικότητα ξεχειλίζει από παντού. Όλο αυτό είναι κάτι που πλέον δεν το βαστάς και θα φτάσεις στα άκρα για να βρεις επιτέλους την ψυχική σου ηρεμία. Στην δουλειά σου, επίσης θα πρέπει να πάρεις ή να δεχτείς δύσκολες αποφάσεις και ίσως να αφήσεις κάποιους ή κάτι πίσω σου.

ΛΕΩΝ ♌

Ο έρωτας σου πάει πολύ και τον φχαριστιέσαι και με το παραπάνω αυτή την εβδομάδα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, είτε με το άλλο σου μισό, είτε με έναν/μία από τους/τις πολλούς/ες θαυμαστές/ριες που θα σε φλερτάρουν κξαι θα σε διεκδικήσουν. Διασκεδάζεις με την ψυχή σου, τσιμπάς δωράκια και γενικά περνάς ζωή χαρισάμενη με κόσμο που γουστάρεις να συναναστρέφεσαι. Εσύ Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου, κλείνεις όλες τις οικογενειακές σου υποθέσεις και να είναι κι όλοι στην οικογένεια ικανοποιημένοι. Με απλές, αλλά ρεαλιστικές και έξυπνες, λύσεις θα τα βρείτε με τους δικούς σου λύσεις σε οικονομικά θέματα, κληρονομικά κλπ, ενώ μπορεί να σας έρθει και μία καλή ευκαιρία σε σχέση με ένα ακίνητο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου καλά θα κάνεις να προσέχεις τι λες και ποιες πληροφορίες μοιράζεσαι με άτομα από το χώρο της δουλειάς, γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Επίσης πρόσεξε μην πέσεις θύμα χειριστικών συμπεριφορών και φορτωθείς δουλειά που δεν σου αναλογεί ή εξυπηρετήσεις χωρίς καν να το καταλάβεις συμφέροντα άλλων. Μέσα σε όλα, θα χρειαστεί να «θάψεις» και κάποια σχέδια που έκανες για το μέλλον κι αυτό θα πονέσει, όσο να πεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, η επικοινωνία σου με τους δικούς σου θα είναι μελιστάλαχτη και γενικά θα υπάρχει ένα κλίμα γαλήνης και ηρεμίας στο σπιτικό σου. Επίσης θα σε πιάσει μία τρέλα να ανανεώσεις και να αλλάξεις τον χώρο σου και μπορεί να σου φύγουν πολλά λεφτά σε κουρτίνες και μπιμπελό. Λίγα λόγια και καλά θα πεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου Παρθένε του 2ου δεκαημέρου κι όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν θα πάρουν τον δρόμο τους. Το παν είναι η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες και από τις δύο πλευρές. Ό,τι συμφωνήσεις και ό,τι σου υποσχεθούν σε παλιές και καινούριες συνεργασίες πες πως έγινε. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα περάσεις κι εσύ τα ζόρια σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς μπορεί να προδώσουν την εμπιστοσύνη σου ανεπανόρθωτα ή το ακόμη χειρότερο να πατήσουν πάνω στις ανασφάλειες σου για να σε έχουν του χεριού τους. Η κάθεσαι κι ανέχεσαι ή τους βγάζεις με συνοπτικές διαδικασίες από τη ζωή σου, όσο κι αν σε πονά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τον καλό σου τον λόγο στο στόμα θα είσαι κάθε φορά που θα συναντάς φίλο ή γνωστό στο δρόμο, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Θα δίνουν και θα παίρνουν τα κομπλιμέντα και σε όλους θα γίνεσαι συμπαθής. Πέρα από αυτό θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν ασύστολα και έχεις σοβαρές πιθανότητες να κάνεις μία καινούρια γνωριμία που θα αξίζει. Αν είσαι ζευγαρωμένος/η, θα περιοριστείς στο να σαλιαρίζεις με το ταίρι σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα νιώσεις αρκετή ασφάλεια στο χώρο της δουλειάς και θα έχεις τα δείγματα πως πλέον η θέση σου είναι κατοχυρωμένη. Πιθανώς αυτό να φανεί και με μία αύξηση ή μπόνους στο μισθό σου, αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει, έχεις τα μούτρα να πας να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις και θα το κάνεις με επιτυχία! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα βάλεις τις προσωπικές σου ανάγκες πάνω από όλων και θα κόψεις τον αέρα στους δικούς σου που επιμένουν να σε χειραγωγούν και να σου μαυρίζουν την σκέψη και την ψυχολογία κάθε φορά που οι επιλογές σου δεν τους αρέσουν. Δεν θα είναι εύκολο να ξεκόψεις, είναι όμως απαραίτητο για να πας μπροστά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, που λίγο θέλει για να κοπεί. Μην ξεχνάς όμως πως καλό είναι να κόβεται, ό,τι δεν λύνεται.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, επιτέλους θα μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου στα οικονομικά σου. Πιθανόν να πάρεις αύξηση, να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία, να βρεις δεύτερη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα βγεις κερδισμένος/η και αν κάνεις κι έναν καλό προγραμματισμό, μπορεί να φτιάξεις και το κομπόδεμα και τις καβάτζες σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, γνωρίζεις πολύ καλά ποιος/α είσαι, ξέρεις τι θέλεις και τώρα πια έμαθες και πως θα το έχεις. Δεν σε σταματάει τίποτα από το να κατακτήσεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου. Όλα είναι θέμα τακτικής κι εσύ έχεις μελετήσει καλά την πορεία σου για να βγεις στο τέλος νικητής/ρια. Ετοιμάσου λοιπόν να χαρείς με τα αποτελέσματα που θα έχεις. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν ανοίγεις το στόμα σου παρά μόνο για να πεις τα βασικά. Ωστόσο τα αυτιά σου είναι ορθάνοιχτα και μαζεύεις πληροφορίες ακόμη κι από μισόλογα. Με τα αδέρφια σου μπορεί να έρθετε σε μεγάλη κόντρα για παλιά θέματα που τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και απαιτούν να βρεθεί λύση. Ίσως οι σχέσεις σας να αλλάξουν ή να διακοπούν, ειδικά αν μέχρι τώρα κάποιος εκμεταλλευόταν καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου θα φαντάζεις στα μάτια των γύρω σου Τοξότη του 1ου δεκαημέρου και η γοητεία σου θα φέρει εμπρός σου φέρνοντας πολλούς/ές θαυμαστές/ριες. Αν ήδη έχεις βρει το ιδανικό ταίρι, και είχατε κάποια προβληματάκια, τώρα με καλή διάθεση και πάνω από όλα με συναίσθημα, θα τα αφήσετε πίσω σας. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να μπαίνεις σιγά σιγά σε μία περίοδο απομόνωσης, όμως τα θέματα και τα προβλήματα στο σπίτι σου δεν αναγνωρίζουν αυτή σου την ανάγκη. Ωστόσο, μην απελπίζεσαι, αυτή τη φορά θα βρεθούν καλές λύσεις που όλοι θα τις δεχτούν, επομένως και εσύ θα μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία και την ησυχία σου. Για σένα του 3ου δεκαημέρου μία φιλία τελειώνει στο άμεσο μέλλον , γιατί αν είναι να έχεις τέτοιους φίλους- διμούτσουνες οχιές, τι τους θέλεις τους εχθρούς. Χειριστικότατα και τοξικότατα άτομα που σε φορτώνουν ανασφάλειες και γενικά για τίποτα καλό δεν είναι, θα τα βγουν από την ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μία καλή προσπάθεια να τα βρεις με τον εαυτό σου και να σταματήσεις να μιζεριάζεις μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου. Τώρα θα βρεις τις ισορροπίες σου και ένα μέρος της χαμένης σου αισιοδοξίας. Ωστόσο, μπορεί και να σου κάτσει κάτι κρυφό και ανομολόγητο στα ερωτικά σου και να πάρεις για αυτό το λόγο τα πάνω σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα καταλάβεις μάλλον αυτόν τον καιρό πως για να κάνεις προκοπή χρειάζεται να ανοίξεις τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο. Θα κάνεις λοιπόν αρκετές καινούριες γνωριμίες και μέσα από αυτές θα κλείσεις συνεργασίες και συμφωνίες που θα σε φτιάξουν αρκετά στο οικονομικό. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, η μανία σου να έχεις τον έλεγχο σε όλους και όλα σε φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και μπορεί να χαλάσει οριστικά μία συνεργασία, ειδικά εάν βγουν στη φόρα οι μηχανορραφίες σου. Βέβαια κανείς δεν μας λέει ότι δεν θα βγάλεις εσύ από την μέση εντέλει για άλλη μία φορά όποιον σου φέρνει εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Κοινωνικότατος/η είσαι αυτές τις μέρες Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου . Μάλιστα όχι απλά θα είσαι αγαπητός/ή και θα κάνεις και νέες γνωριμίες με άτομα που θα σε κατασυμπαθήσουν, θα βρεις και τον έρωτα με την βοήθεια των φίλων σου ή στα μάτια κάποιου/ας από αυτούς/ες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, σαν να αρχίζουν να γίνονται κάπως πιο σταθερά τα πράγματα στα οικονομικά σου κι αυτό γιατί ρίχνεσαι με τα μούτρα στη δουλειά και δεν αφήνεις ευκαιρία για ευκαιρία που να μην ξετρυπώσεις. Προκειμένου να πετύχεις θυμάσαι ό,τι γνωριμία έχεις και δεν έχεις και σπρώχνεις από παντού! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο τα μελλοντικά σου σχέδια δεν σου βγαίνουν που να χτυπιέσαι και η που θα κάτσεις να θρηνείς για πάντα ή που θα το πάρεις απόφαση και θα τα αλλάξεις ριζικά ή θα τα εγκαταλείψεις, ακόμη καλύτερα. Όσο λειτουργείς με πείσμα και εμμονή, τόσο περισσότερες φοβίες και άγχη αποκτάς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου καταπιάσου με την δουλειά αυτή την εβδομάδα και είναι βέβαιο πως θα ανταμειφθείς σε λόγια και σε χρήμα. Θα δεις πολλά εμπόδια που είχες μέχρι τώρα να εξαφανίζονται και να ανοίγουν οι δρόμοι για την επιτυχία. Από την άλλη παίζει και το σενάριο να τα βρεις με κάποιον/α από τη δουλειά και να σε φάνε οι έρωτες. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, οι κόποι σου αρχίζουν να έχουν σιγά σιγά αποτελέσματα και βλέπεις τα σχέδια σου για τη δουλειά ή τις σπουδές σου να πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχες στο μυαλό σου. Δεν χαλαρώνεις βεβαίως, βεβαίως, αντιθέτως με ακόμη μεγαλύτερη υπομονή και επιμονή ακολουθείς ακάθεκτος/η το πρόγραμμά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου έχεις να διαχειριστείς σκηνικά απείρου κάλλους με τους φίλους σου και μάλλον θα βγάλεις από μέσα σου όλα όσα έχεις μαζέψει όσο κάνετε παρέα κι ας μην ξαναμιλήσετε και ποτέ, ενώ θα μάθεις και πολλά που σκαρώναν πίσω από την πλάτη σου. Καλύτερα, να ξεκαθαρίζει το πράγμα και να ησυχάσεις και εσύ…

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved