AstroΤσαούσα 23/10-29/10: Μην ξανοίγεσαι

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 23/10-29/10: Μην ξανοίγεσαι

Ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό στις 23 και έτσι από την πρώτη μέρα της καινούριας εβδομάδας τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων θα δουν τις ανάλογες διαφορές στο τι θα τα απασχολήσει περισσότερο. Τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων θα υποφέρουν από το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Κρόνο στα Ψάρια στις 28/10, αφού θα έχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, πιέσεις και γενικά γκαντεμιά, κυρίως σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Τα 3α δεκαήμερα ευνοούνται από τις καλές όψεις του Άρη στον Καρκίνο, αφού θα κλεισει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 24/10 και έπειτα ένα τρίγωνο με τον Ποσείδωνα στις 28/10. Μπορούν να περιμένουν πως θα δουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τα οικονομικά σου, τα κληρονομικά σου τα χρέη σου και λοιπές εκκρεμότητες θα ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα, Κριάρι του 1ου δεκαήμερου. Οι μέρες αυτές κρύβουν επίσης παθιασμένα συναισθήματα και μοιραίους έρωτες. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, δεν σου κάθεται τίποτα από τα όσα σχεδιάζεις για το μέλλον, αφού πέρα από όλα τα άλλα εμπόδια μπλοκάρεις κι εσύ ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου επίσης δεν βλέπεις προς το παρόν κάτι καλό, αφού δεν υπάρχει κοινή γραμμή με το ταίρι σου, άσε οου μπορεί να χωριστείτε χιλιομετρικά για ένα διάστημα. Αν είσαι σόλο, μάλλον παραμένεις, αφού φαίνεται να μην τσουλάει τίποτα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σε περιμένουν μεγάλες χαρές στο σπιτικό σου, αφού μία οικογενειακή σας υπόθεση- στόχος- σκοπός ζωής αρχίζει να πηγαίνει ακριβώς όπως θέλατε.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, ο Ήλιος έρχεται και στρογγυλοκάθεται απέναντί σου στον Σκορπιό και επομένως μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Έρχονται και καινούρια πρόσωπα στην ζωή σου! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, τα οικονομικά σου είναι στα μαύρα τους τα χάλια και ειδικά εάν το παρακάνεις με έξοδα και κακοδιαχείριση κι έχεις γεμίσει χρέη. Στα αισθηματικά σου τώρα όλοι οι φόβοι σου έχουν ξυπνήσει και σε κατασπαράζουν, όπως και οι εμμονές. Πάγωμα σχέσεων, χωρισμοί, ίσως και κάποια απόρριψη από ένα άτομο που μόνο φιλικά σε βλέπει. Γενικότερα οι φίλοι σου αυτό το διάστημα θα είναι αυστηροί απέναντί σου και κάτι θα σε χαλάσει. Για εσένα του 3ου δεκαημέρου η εβδομάδα έχει σημαντικές καινούριες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή δεν είναι για πολλά πολλά. Προμηνύονται δουλειές με φούντες και θα έχεις πολλές υποχρέωσεοις στην καθημερινότητά σου που θα σε κρατούν μόνιμα απασχολημένο. Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις εσύ του 2ου δεκαημέρου, που όλων των ειδών οι σχέσεις σου ψυχορραγούν αυτές τις μέρες. Το βασικό πρόβλημα ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς οι δυσκολίες που υπάρχουν εκεί είναι ζόρικες με αποτέλεσμα να σε επηρεάζουν και στις ερωτικές και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η κατάσταση είναι στην κόψη του ξυραφιού, αφού μπορεί μέχρι και να υπάρξει διάλυση συνεργασίας ή χωρισμός από το ταίρι σου. Για κάτι καινούριο, ούτε να το σκέφτεσαι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση κι αν κάτσει κάτι θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να ορθοποδήσει. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου λαμβάνεις δωράκι-λεφτά από τη δουλειά σου, όχι για τα όμορφα σου μάτια, αλλά γιατί πραγματικά το πάλεψες και σου αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου ξεκινούν για σένα μέρες χαράς, έρωτα και δημιουργίας. Φρόντισε να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία ερωτική ευκαιρία. Πολύ θα το ήθελες κι εσύ να ζήσεις σαν άνθρωπος μία ήπια καθημερινότητα, μακριά από άγχη, σκοτούρες και ξεθέωμα στη δουλειά, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο αλλά δεν θα τα καταφέρεις, τουλάχιστον όχι τώρα και όχι σύντομα. Αντιθέτως, πνίγεις τα θέλω και τις ανάγκες σου και κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλα. Ούτε για έρωτες υπάρχουν περιθώρια, ούτε για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Υπομονή κι επιμονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα βρεις το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να κυνηγήσεις έναν μεγάλο σου στόχο, και μάλλον το ρίσκο θα σου βγει.

ΛΕΩΝ ♌

Τα του σπιτιού σου θα διευθετήσεις, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, και θα περάσεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου, δεν είσαι χαλαρός/ή και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ειδικά στα αισθηματικά σου. Προβλήματα, γκρίνιες και μιζέρια υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και άλλων τέτοιων δυσάρεστων συναισθημάτων. Εάν είσαι ελεύθερος/η παραμένεις μπακουράκι γιατί νιώθεις ταπεινό χαμομηλάκι κι όχι απλά δεν κάνεις εσύ πρώτη κίνηση, αλλά και στο πιάτο να σου φέρουν τον/την άλλον/η λακίζεις. Επιπλέον, γιατί άμα δεν σε πάει, δεν σε πάει, θα έχεις και οικονομικά στριμώγματα, επομένως δεν θα μπορείς ούτε να βγεις να διασκεδάσεις ούτε να χαλαλίσεις χρήματα για ό,τι σε κάνει να περνάς καλά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου είσαι αυτό που λέμε σιγανό ποταμάκι, αφού κάνεις τα χίλια δυο στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή, όλα όμως υπό άκρα μυστικότητα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μια καλή περίοδος ξεκινάει για εσένα Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σου και θα κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ θα μάθεις κι ένα σωρό νέα. Είσαι που είσαι ο/η ίδιος/α αυστηρός/η με τον εαυτό σου, τώρα θα έχεις να υποστείς και τα παράπονα, αλλά και τη σκληρή κριτική των άλλων, εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Σε χλωρό κλαρί δεν σε αφήνουν το ταίρι σου ή/και οι συνεργάτες σου. Ζητούν από εσένα παπάδες και ακόμη κι αν τους κάνεις αυτοί παραμένουν ανικανοποίητη. Τόσο, που μπορεί και να αποχωρήσουν από τη ζωή σου αφήνοντάς σε με λίγα παραπάνω κόμπλεξ και απωθημένα από ότι είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η ή κυνηγούσες κάποια συνεργασία, η τύχη σου ακόμη δεν χαμογέλασε, οπότε μην περιμένεις ούτε εσύ προκοπή. Υπομονή είναι η λέξη κλειδί για όλα. Αντιθέτως εσύ του 3ου δεκαημέρου θα πετύχεις μία αστεράτη συνεργασία, μάλλον με τη βοήθεια κάποιου φίλου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το πώς θα βγάλεις περισσότερα λεφτά και γενικά με ποιον τρόπο θα τακτοποιηθείς είναι το βασικό σου μέλημα αυτόν τον καιρό, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο σαν να γλύκανες λίγο αυτόν τον καιρό και μιλάς με τους γύρω σου χωρίς φωνές, ενώ και από ευγένεια δεν πας πίσω. Όμως σαν να μαγκώνεις να πεις αυτά που σκέφτεσαι κι ακόμη περισσότερο αυτά που νιώθεις… Σκαλώνει το ερωτόλογο στην άκρη της γλώσσας κι εντέλει δεν βγαίνει ποτέ! Βέβαια στον σπίτι σου που είσαι ο εαυτός σου, δίνεις πόνο! Είναι και οι δικοί σου φορτωμένοι και να το το πατιρντί! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου βάλε όσους περισσότερους στόχους μπορείς στα επαγγελματικά σου, με την αισιοδοξία και την ενέργεια που θα έχεις θα τους πιάσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα φώτα όλα είναι στραμμένα πάνω σου Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αφού ο Ήλιος πέρασε στο δικό σου ζώδιο μόλις. Θα έχεις τις ευκαιρίες σου να φτιάξεις πολλά στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και να κάνεις και τις αλλαγές σου όπου χρειάζεται. Θα την φας την οικονομική πίκρα, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Τα ενδεχόμενα είναι δύο και μπορεί να παίξουν μεμονωμένα, εναλλάξ ή και ταυτόχρονα, αν δεν σε λυπηθεί καθόλου το σύμπαν. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε οικονομικό νταλαβέρι που θα έχετε ή και να βρεθείς στην ανάγκη του για δανεικά και να φας άκυρο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται το άλλο σου μισό να έχει απέναντι σου μία πολύ κάπως συμπεριφορά και να σε πληγώσει η στάση του ή να σου τριγγάρει ανασφάλειες… Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια μπαίνει ανέλπιστα σε τροχιά υλοποίησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, οι μέρες είναι ιδανικές για απομόνωση και περισυλλογή προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου και να οργανώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Εσύ μπορεί να συνειδητοποίησες και να απαιτείς εδώ και τώρα να καλυφθούν οι ανάγκες σου, τα επαγγελματικά σου όμως έχουν άλλη γνώμη και μπαίνει γερός κόφτης κατά κείθε μεριά, αν ανήκεις στο 2ο δεκαημέρο. Αν δεν βρέξεις το πωπουδάκι σου, ψάρι δεν θα φας, που λέει και η παροιμία, επομένως σφίξε δόντια και σήκωσε μανίκια για να χωθείς στη δουλειά. Στα ερωτικά σου επικρατούν τα ίδια χάλια και ειδικά εάν είσαι καιρό σε μία σχέση τη νιώθεις θηλιά στο λαιμό, δεν σου συζητώ εάν πιέζεσαι από την άλλη πλευρά για επισημοποίηση, άστα κλάφτα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα δεις κάποιες καταστάσεις στα οικονομικά σου να στρώνουν και μάλιστα με την βοήθεια των δικών σου που θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου καιρός να ανοίξεις τον φιλικό σου κύκλο και να κάνεις χώρο να μπουν καινούρια άτομα. Η περίοδος αυτή είναι η ιδανική! Αποστάσεις μπαίνουν κυριολεκτικά ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ματώνει η καρδούλα σου, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Τώρα ποιος από τους δύο θα την κάνει για άλλη γη κι άλλα μέρη κυνηγώντας τα όνειρα του, δεν είναι ξεκάθαρο. Γεγονός είναι πάντως πως θα πάρουν φωτιά τα social και το χέρι σου θα πάθει αγκύλωση από τις βιντεοκλήσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι παροδικό. Σε περίπτωση που δεν αποχωριστείς το άλλο σου μισό, ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις θέλοντας και μη ένα μεγάλο σου όνειρο. Υπάρχουν εμπόδια και θες δε θες πρέπει να το θάψεις. Θα κλάψεις λίγο (πολύ), αλλά θα σου περάσει. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο με την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σου θα καταφέρεις να κλείσεις μία ονειρεμένη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, η δουλειά και η καριέρα σου είναι πάνω από όλα αυτόν τον καιρό και δεν θα λείψουν οι ανάλογες ευκαιρίες για να βάλεις τις βάσεις για κάτι καλύτερο. Με πολύ πολύ άγχος για τα χρέη σου θα κυλήσει η εβδομάδα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Πόνταρες στη βοήθεια φίλων πολύ πιθανώς, αλλά θα δεις ότι κι από εκεί δεν υπάρχει φως. Μόνος/η σου θα τραβήξεις το κουπί και το άντε να σου δώσουν και καμιά συμβουλή που ούτε οι ίδιοι δεν θα τηρούσαν. Προς το παρόν ξέχνα διασκεδάσεις και καλοπέραση με παρέες γιατί κοστίζουν. Πίκρες σε κερνούν και τα ερωτικά σου, είτε γιατί αρχίζεις και καλοβλέπεις κάποιον/α φίλο/η σου αλλά δυσκολεύεσαι να κάνεις κίνηση και σιγολιώνεις απ΄πο μακριά, είτε γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου ξυπνάει πέρα από πάθος, πολλές ανασφάλειες και απωθημένα. Μακριά από όλα αυτά, βρίσκεσαι εσύ του 3ου δεκαημέρου αφού η δουλειά σου και τα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από αυτήν σε κρατούν στο εδώ και τώρα σε κρατούν απασχολημένο/η.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, τα μελλοντικά σου σχέδια είναι αυτά που απασε απασχολούν αυτόν τον καιρό, όπως επίσης και πως θα μαζέψεις γνώσεις και εμπειρίες. Αυστηρός κριτής των πάντων την έχεις δει και αυτό το στίλακι σου δημιουργεί προβλήματα στις οικογενειακές, αλλά και στις υπόλοιπες προσωπικές σου σχέσεις, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Δεν φαίνεται να πτοείσαι από τους γύρω σου που δυσανασχετούν, αντιθέτως επιμένεις στα όσα λες και στα όρια που έχεις βάλει. Κι άντε με τους δικούς σου δεν γίνεται να ξεκόψεις πλήρως, όσο κι αν δυσκολέψουν τα πράγματα, φλερτάρεις όμως άγρια με χωρισμό από το ταίρι σου. Από την άλλη όμως δεν διατίθεσαι να κάνεις κι εκπτώσεις… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο ζεις ευτυχισμένες στιγμές παρέα με τον έρωτα σου ή καταστρώνοντας καινούρια δημιουργικά σχέδια.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved