2025: Τα ζώδια που θα «κάψουν» καρδιές!

Έρχονται μεγάλες στιγμές στην αισθηματική τους ζωή!

Αν ανήκεις σε ένα από τα δύο ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές στην ερωτική σου ζωή και για συγκινήσεις που ίσως είχες πολύ καιρό να ζήσεις, καθώς το σεξαπίλ σου θα είναι μεγάλο και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο έντονη. Το 2025 είναι μια χρονιά που σε ευνοεί σκανδαλωδώς και σου υπόσχεται νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Θα «σφάζονται» παλληκάρια/γυναίκες στην ποδιά σου και εσύ δεν θα ξέρεις ποιον/α να πρωτοδιαλέξεις, ενώ αν υπάρχει ήδη το αντικείμενο του πόθου σου, πολύ σύντομα θα γίνει δικό σου. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε:

Υδροχόε, μέχρι και τις 9/6, θα είσαι από αυτούς που θα μονοπωλούν το ερωτικό ενδιαφέρον, αφού ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στους Διδύμους, οπότε έχεις αρκετούς μήνες για να σημειώσεις μεγάλη επιτυχία. Ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, να ξέρεις ότι το σεξαπίλ σου είναι αναμφισβήτητο. Θα ελκύεις, θα είσαι ποθητός/η όσο ποτέ άλλοτε, όποιον/α βάλεις στο μάτι, θα γίνει δικός/η σου, ενώ θα γίνεις και πιο εξωστρεφής, οπότε από φλερτ, σεξ, έρωτα, συναίσθημα, διασκέδαση… άλλο τίποτα.

Ιχθύ, από τις 10/6 και μετά, ο Δίας περνά στον Καρκίνο που για σένα είναι ο 5ος οίκος σου και θα είσαι φουλ ερωτεύσιμος και σέξι. Θα έχεις πολλές κατακτήσεις, θα αρέσεις, θα σε «κυνηγάνε», θα σε φλερτάρουν, ενώ το κρεβάτι σου και τα σεντόνια σου θα πάρουν… φωτιά! Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η σχέση μάλλον θα είναι λίγο δύσκολη λόγω του Κρόνου που θα είναι πάνω σου, αλλά θα έχεις τις αναζωογονητικές σου περιπέτειες, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και θα το διασκεδάσεις, όσο δεν πάει.

Διάβασε επίσης: 2025: Ο έρωτας αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα κάνει τους άλλους να σκάσουν από τη ζήλεια τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved