2025: Τέλος οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις γι' αυτά τα ζώδια

Θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη

Παπασταύρου Λίντα
2025: Τέλος οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις γι' αυτά τα ζώδια

Το 2025 θα είναι μια χρονιά που θα κάνει τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, να δουν την ζωή τους αλλιώς και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και των καταστάσεων. Πέρασαν από πολλούς υφάλους και εμπόδια στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Επιτέλους θα έχουν την δύναμη να σταθούν στα πόδια τους! Θα έχουν αυτοπεποίθηση, ενέργεια και σιγουριά και αυτό θα φαίνεται σε κάθε απόφασή τους. Πάνε να δούμε σε αναφερόμαστε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα να πάρει την «εκδίκησή» του και να ανακτήσει τη χαμένη του δύναμη. Το 2025 θα δεις έναν Δίδυμο που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Ο λόγος; Ο Δίας θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις 10/6 και θα του δώσει ώθηση για μεγάλα πράγματα. Καταρχάς, θα το γεμίσει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, τύχη και ευκαιρίες! Θα είναι στον πρώτο οίκο του προσφέροντάς του, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα που θα περάσει στον 2ο οίκο του, οπότε αναμένεται και η υλική και συναισθηματική του εξασφάλιση. Από την άλλη, για αρκετούς μήνες θα έχει και τον Άρη στον 2ο, ενώ τον Δεκέμβριο με τον Άρη στον 8ο, εκτός από έντονη σεξουαλικότητα θα πάρει και πρωτοβουλίες να κλείσει εκκρεμότητες με πιστωτικά ιδρύματα, ασφάλεις ή εφορία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι να φύγει ο Δίας από τον 7ο οίκο σου, θα έχεις συνεχώς ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες που θα σου φέρουν χαρά και κέρδη και θα βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος. Θα δεις να σου ανοίγονται πόρτες και να κερδίζεις το χαμένο έδαφος και μάλιστα απρόσμενα. Εκτός από αυτοπεποίθηση, μιας και πλέον θα είσαι δημοφιλέστατος, θα σταθείς δυναμικά στα πόδια σου και όταν αργότερα ο Δίας περάσει στον 8ο οίκο σου, τότε θα... μιλήσει το χρήμα. Ό,τι θέλεις εσύ θα γίνεται! Από την άλλη, με τον Άρη στον φίλο σου, Λέοντα, όσο και στο ζώδιό σου, τον Νοέμβριο και μετά στον 2ο οίκο σου, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ξεσαλώσεις. Δραστήριος και διεκδικητικός θα είσαι, πιεστικός όσο πρέπει και δε θα σου καίγεται καρφί το τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο εσύ και αυτά που θέλεις να αποκτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου, 10/6, δεν θα πάρεις απλά τα πάνω σου, άλλος άνθρωπος θα γίνεις. Κι αν σκεφτείς ότι ξεκινάς τη χρονιά με τον Άρη στο ζώδιό σου που θα κάτσει μέχρι τις 17 Απριλίου το μπουστάρισμα που θα έχεις θα είναι μεγάλο και θα είσαι ασταμάτητος. Η διαίσθησή σου θα κάνει... πάρτι και όσο την ακολουθείς, χαμένος δε θα βγεις, σε προσωπικό επίπεδο. Μετά περνάει στον 2ο οίκο σου κι εκεί είναι που θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και τη διάθεσή σου να τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη σου και να διεκδικήσεις υλικά και συναισθηματικά ό,τι σου αξίζει. Ερωτικά πάντως, θα ξεσαλώσεις τον Οκτώβριο και μάλιστα με το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Δία σου, μια μεγάλη επιτυχία είναι αναμενόμενη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαζί με τον βασιλικό θα ποτιστείς κι εσύ, με τον Δία να περνά στον 7ο οίκο σου, στις 10/6, αν και από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 17/4 θα είσαι στα... όπλα με τον Άρη στον 7ο οίκο σου να σε κάνει να μη δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, να κόψεις παραχωρήσεις και να μην ανέχεσαι στις σχέσεις σου συμπεριφορές, που σε εκνευρίζουν. Με το πέρασμα του Άρη στον 8ο οίκο σου και τη λίμπιντό σου να χτυπάει κόκκινο, θα ελκύεις και τις πέτρες. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις γρήγορα θέματα οικονομικά ή κληρονομικά. Από τη στιγμή που θα περάσει ο Άρης πάνω σου, στις 15 Δεκεμβρίου, ποιος είδε το Θεό και δεν το φοβήθηκε. Έως το τέλος της χρονιάς, εσύ θα κάνεις κουμάντο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved