Ζώδια Σήμερα 20/10: Οι κακές οι γλώσσες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/10

Παρακευή, 20/10/2023

Περίεργη μέρα θα είναι η σημερινή, που ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό,έχουμε όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε και να εκφράσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί και να ξεδιαλύνουμε παρεξηγήσεις, να μοιραστούμε τις απόψεις μας, να συζητήσουμε ή να ανταλλάξουμε προτάσεις ή να κλείσουμε μια συνάντηση.

Ωστόσο, οι εξελίξεις όχι μόνο δε θα είναι οι αναμενόμενες, αλλά μάλλον δυσάρεστες, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, στενόχωρες ειδήσεις και περιστατικά που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, ενώ δεν αποκλείονται να βγουν στη φόρα συκοφαντίες και κακεντρεχή σχόλια, που θα οδηγήσουν στη διακοπή επαφών. Μικροατυχήματα ή βλάβες στο μεταφορικό ή επικοινωνιακό μας μέσο που δε γίνεται να αποκατασταθούν, όπως και η λήψη τελεσίδικων μέτρων και αποφάσεων είναι επίσης πιθανά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου,θα υπάρξει κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα σας αναγκάσουν να πάρετε πρωτοβουλίες ή τελεσίδικες αποφάσεις, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου,το ίδιο ισχύει και για σας, όμως για τον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι έγινε ήταν αναπόφευκτο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved