Ζώδια Σήμερα 23/11: Σφίξε κι άλλο το ζωνάρι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/11: Σφίξε κι άλλο το ζωνάρι

Παρασκευή, 23/11/2023

Δεν πρόλαβε καν να κλείσει 24ωρο στον Τοξότη ο Ήλιος και το χαμόγελό του θα χαθεί με το τετράγωνό του με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που έρχεται να «σβήσει» κάθε ενθουσιασμό και ανεμελιά και να επιβάλλει την τάξη, το μέτρο και τους περιορισμούς. Η προσγείωση στην πραγματικότητα, η τοποθέτηση ορίων, η «συμμόρφωση» σε συγκεκριμένους κανόνες και πρέπει, αλλά και η επιπτώσεις σε τυχόν παραβίασή τους είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Από την άλλη, αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι επίσης πιθανά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε ένα «μάθημα ζωής», που είναι στο χέρι μας είναι να μην το ξεχάσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι των πρώτων ημερών, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με λύσεις και αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες.

Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες των πρώτων ημερών, σφίγγετε κι άλλο το ζωνάρι και αναγκάζεστε σε επιλογές που δεν ταυτίζονται με τις επιθυμίες σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved