Ζώδια Σήμερα 04/02: Αίσθηση μιζέριας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/02

Κυριακή, 04/02/2024

Αργά το πρωί, η Σελήνη περνά στον Τοξότη η χαρά και η ξενοιασιά όμως θα μας κοπούν, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Ενδεχομένως και διάφορα προβλήματα που θα ανακύψουν και θα χρειαστούν άμεση επίλυση ή να υπάρχει επίδραση σε καθαρά συναισθηματικό επίπεδο, με το να μας καταλάβει μια αίσθηση μιζέριας, περιορισμού ή άγχος. Μια λύση θα ήταν να το ρίξουμε στην εργασιοθεραπεία και να μην έχουμε πολλά πάρε-δώσε με ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας πιέζουν ή μας εκνευρίζουν για να μη μας πάρει από κάτω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών που χρειάζονται «δουλειά».

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Σήμερα όμως δεν είναι η μέρα για να το επιχειρήσετε, αφού θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved