Δύο ζώδια θα φερθούν επιπόλαια, σήμερα, 23/03

Ενδεχομένως να φορτώσουν στον κόκορα ευθύνες και υποχρεώσεις

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα φερθούν επιπόλαια, σήμερα, 23/03

Πέμπτη 23/5/2024

Αργά το πρωί, η Σελήνη περνά στον Τοξότη γεμίζοντάς μας θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Το απόγευμα, θα έχουμε και την Πανσέληνο στο συγκεκριμένο ζώδιο, που εκτός από του ότι θα "φουντώσει" την ανάγκη μας για περιπέτεια, θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς, απερίσκεπτους, ασυμμάζευτους και ανήσυχους. Δεν αποκλείεται να χάσουμε τη διάθεσή μας για κάθε τι χρονοβόρο ή πιεστικό και να θέλουμε να τα παρατήσουμε όλα, ψάχνοντας να βρούμε νέες συγκινήσεις.

Αυτοί θα φερθούν επιπόλαια και θα ξεχάσουν πλάνα και καθήκοντα είναι οι Τοξότες και οι Δίδυμοι, καθώς η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά τους, δηλαδή, στον 1ο και 7ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Ενδεχομένως να φορτώσουν στον κόκορα ευθύνες και υποχρεώσεις και να "κρεμάσουν" συνεργάτες ή το/η σύντροφό τους.

Ωστόσο, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κοιτάξουν και λίγο στο πλευρό τους και να συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους και τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους, για να δώσουν μια φρέσκια πνοή στη σχέση τους, βγάζοντάς την από τη ρουτίνα και τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και ξαναβρίσκοντας την ανεμελιά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved