Ζώδια Σήμερα 06/06: Νέα Σελήνη στους Διδύμους-Προβληματισμοί και ζόρια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 06/06: Νέα Σελήνη στους Διδύμους-Προβληματισμοί και ζόρια
backgrounds night sky with stars and moon and clouds. wood. Elements of this image furnished by NASA Bigstock

Πέμπτη, 06/06/2024

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται στους Διδύμους, η οποία μας φέρνει μπροστά σε διλήμματα, διχασμούς και προβληματισμούς και μας καλεί να επιλέξουμε το σωστό μονοπάτι. Ωστόσο, το «σωστό», στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μάλλον αυτό που θέλουν οι άλλοι κι όχι εμείς ή -για να μιλήσουμε αστρολογικά- ο Κρόνος στους Ιχθύς που συμμετέχει ενεργά στη Νέα Σελήνη, οπότε οι ανάγκες και τα πρέπει προηγούνται, κάτι που είναι μάλλον αποκαρδιωτικό, αφού δε θα έχουμε και τα περιθώρια να αναβάλλουμε ή να αγνοήσουμε το οτιδήποτε. Από την άλλη, δεν αποκλείονται και αντικειμενικά προβλήματα που θα δυσκολέψουν τη ζωή μας ή θα μας φέρουν προ των ευθυνών μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες, οι επιλογές λίγες και μάλλον θα στριμωχτείτε για να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τα επαγγελματικά ή το σπίτι και την οικογένειά σας. Θέλει υπομονή από την πλευρά σας και κατανόηση, αν και το τελευταίο μάλλον θα δυσκολευτείτε να το αποκτήσετε και σίγουρα δε θα το βρείτε από την άλλη πλευρά. Δε θα αποφύγετε, πάντως, μια ψύχρα...

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες και η ψυχολογία σας θα πέσει από τις αναποδιές και τις γκαντεμιές. Αν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, μείνετε με αυτά που έχετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved