Ζώδια Σήμερα 14/06: Κοινωνικές πεταλούδες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 14/06: Κοινωνικές πεταλούδες

Παρασκευή, 14/06/2024

Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται σήμερα στους Διδύμους, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα χωρίς κολλήματα και ταμπού και να επικοινωνήσουμε με άνεση τις ιδέες μας. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια από αυτές, ακόμα και αν είναι προχωρημένη ή «φευγάτη». Πάντως, γεγονός είναι ότι θα γίνουμε «κοινωνικές πεταλούδες», θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ' ό,τι συνήθως και φυσικά θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved