Ζώδια Σήμερα 19/06: Πολλά και απρόσμενα «άκυρα»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/06: Πολλά και απρόσμενα «άκυρα»

Τετάρτη, 19/06/2024

Και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και με την αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας δημιουργηθεί μια έντονη εσωτερική φόρτιση. Συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί για ψύλλου πήδημα.

Αργά το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα επανέλθει η ηρεμία, ενώ θα δείξουμε και περισσότερη κατανόηση.

Το βραδάκι θα περάσει στον Τοξότη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, εσείς βαράτε το ντέφι κι έχετε την απαίτηση οι άλλοι να χορέψουν κι αν δεν το κάνουν, στραβώνετε και ξεσπάτε. Ελέγξτε τον εκνευρισμό σας και μην ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα, γιατί θα φάτε πόρτα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Σκορπιοί και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, θα είστε όλο αφτιά και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε απόψεις, σκέψεις και συναισθήματα, τόσο δικά σας, όσο και των άλλων. Αν μάλιστα κάτι σας «χτυπάει στραβά», θα το ακούσετε και δε θα επιμείνετε.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι γεννημένοι τέλος του γ’ δεκαημέρου, είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, ωστόσο, προσέξτε, μήπως κάποιος/α το εκμεταλλευτεί και σας πάρει με τα νερά του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved