Δύο ζώδια θα χάσουν το μέτρο, σήμερα, 12/06

Ενδεχομένως να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τους εκθέσουν ή να εκθέσουν άλλους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα χάσουν το μέτρο, σήμερα, 12/06

Τετάρτη 12/6/2024

Η Σελήνη το πρωί περνά στην Παρθένο, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες για να μας επαναφέρει στην τάξη, να κάνουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει και να γίνουμε πιο πρακτικοί και λογικοί. Ωστόσο, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει το μεσημέρι με το τετράγωνό της και με τον Δία στους Διδύμους, αφού εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Απείρου κάλλους καταστάσεις και ένα γενικό "ρετάρισμα" θα πιάσει τις Παρθένους και τους Διδύμους, που μονό δε θα τους φτάνει και διπλό θα περισσεύει, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα. Και συναισθηματικά θα χάσουν το μέτρο και ενδεχομένως να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τους εκθέσουν ή να εκθέσουν τρίτους, αν δεν καταφέρουν να συγκρατηθούν, ειδικά μέσα στον επαγγελματικό τους χώρο.

Από την άλλη, ίσως υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να πραγματοποιήσουν ή ζαλίσουν κόσμο με το μπίρι-μπίρι τους, προκειμένου να τους γίνει κάποια χάρη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved