Δύο ζώδια δε θα δεχτούν το «όχι» ως απάντηση, σήμερα, 24/06

Θα παραμείνουν απόλυτα και ασυμβίβαστα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια δε θα δεχτούν το «όχι» ως απάντηση, σήμερα, 24/06

Δευτέρα 24/6/2024

Το πρωί, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο τονίζοντας την ανάγκη μας να πρωτοπορήσουμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει στο να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να πάρουμε τα ηνία των καταστάσεων και να καταφέρουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει, χωρίς να κάνουμε... εκπτώσεις ή συμβιβασμούς. Το «όχι» δεν αναγνωρίζεται ως απάντηση και δεν θα κάνουν καμία υποχώρηση.

Τα δύο ζώδια που θα βγάλουν θα βγάλουν αποφασιστικότητα και απολυτότητα θα είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη "προσβάλλει" τον 1ο και 7ο οίκο τους, αντίστοιχα. Επιπλέον, θα περάσει το δικό τους, με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς θα έχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα ή θα δείξουν στους ανθρώπους τους το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να επιλυθούν οριστικά διάφορα θέματά τους.

Από την άλλη, ίσως παραγίνουν επίμονοι και πιεστικοί στις σχέσεις τους ή χειριστικοί, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές εντάσεις και αντιδράσεις από τους «απέναντι», που δε θα δεχτούν τον... μονόδρομο που τους δείχνουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved