Ζώδια Σήμερα 21/06: Ήλιος στον Καρκίνο-Πάμε σαν άλλοτε

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/06: Ήλιος στον Καρκίνο-Πάμε σαν άλλοτε

Παρασκευή, 21/06/2024

Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Καρκίνο, φέρνοντας και τυπικά το καλοκαίρι, καθώς με την είσοδό του έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο. Μιας και το συγκεκριμένο ζώδιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ρίζες, το παρελθόν και τις παραδόσεις μας, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι, την οικογένεια, τα πολύ δικά μας άτομα, το περιβάλλον, ακόμα και στην πατρίδα μας, όπως επίσης και σε συνήθειες που κρατούν χρόνια.

Από την άλλη, έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο που μας καλεί να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ιδέες και τις απόψεις μας, χωρίς φόβο ή δισταγμό. Ωστόσο, χρειάζεται μια προσοχή γιατί μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που δε θέλαμε και να εκτεθούμε. Όμως, είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις, με μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ή να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που μας είχε παιδέψει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σου, που βλέπετε ότι δε σας εξυπηρετεί, αντίθετα το κρατάτε για χάρη του παλιού, καλού καιρού. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, απαλλαγμένο από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να σας πιάσουν και γνώριμες ανασφάλειες ή η διάθεση να βάλετε μια τελεία στα κακώς κείμενα στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα ταυτόχρονα όμως σίγουρα όλα αυτά δε θα γίνουν χαλαρά και μες στην καλή χαρά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η αλήθεια είναι ότι οικονομικά και ερωτικά, σημαντικό λόγο δεν έχετε για να φοβάστε, εκτός κι αν το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε ξεφύγει από τα όριά σας. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς και να αλλάξετε τελείως πορεία!

Καρκίνοι και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, θα πείτε την αλήθεια, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, τουλάχιστον όμως εσείς θα είστε εντάξει με τη συνείδησή σας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, προσέξτε τα νεύρα σας γιατί τον τσακωμό τον έχετε στο τσεπάκι σας και δεν αποκλείεται να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved