Ζώδια Σήμερα 23/06: Προσγειωμένοι και λογικοί μέχρι ένα σημείο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/06: Προσγειωμένοι και λογικοί μέχρι ένα σημείο

Κυριακή, 23/06/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σήμερα και θα κάνει ό,τι μπορεί να μας κρατήσει προσγειωμένους, λογικούς, συνεπείς και προσηλωμένους στους στόχους μας, αποδεικνύοντάς μας ότι χωρίς κόπο, δεν υπάρχει κέρδος. Ό,τι επιθυμούμε, θέλουμε ή λαχταράμε έρχεται μετά από προσωπική προσπάθεια, ενδεχομένως και θυσίες και όχι από μόνο του. Κι η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρει σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδιά μας και κάνοντάς μας να δούμε και έξω από το κουτί, αλλάζοντας ενδεχομένως και τα συναισθήματα ή τις σκέψεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, αλλά και άλλα που δεν περιμένετε να έρθουν δε θα σας χαλάσουν, οπότε γιατί αγχώνεστε;

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, σταματήστε να επιμένετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν κι όπως έρθουν. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και να μην εκνευρίζεστε. Για καλό σας γίνονται όλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved