Ζώδια Σήμερα 24/06: Χειριστικές συμπεριφορές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 24/06: Χειριστικές συμπεριφορές

Δευτέρα, 24/06/2024

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Υδροχόο θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, οπότε φυσιολογικό είναι ο αυθορμητισμός και η ανάγκη να «φύγουμε μπροστά» και να μην κοιτάξουμε πίσω να μας εγκαταλείψει. Σχέδια και πλάνα θα μπουν σε εφαρμογή, θα γίνουμε πιο οξυδερκείς και καχύποπτοι, συγκρατημένοι και αυτοελεγχόμενοι. Δεν αποκλείεται να μας πιάσει και μια ανησυχία για το αν μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που θέλουμε ή χρειαζόμαστε κι άλλη προσπάθεια, όπως επίσης το να ελέγξουμε πρόσωπα και καταστάσεις για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να πιστέψετε λίγο περισσότερο στην τύχη και τις δυνατότητές σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών, μια ένταση υποβόσκει στο περιβάλλον σας, αλλά και χειριστικές συμπεριφορές ή αντιδράσεις που θα σας δυσαρεστήσουν, αλλά καλό είναι να ξέρετε τι σας γίνεται και να το αντιμετωπίσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των πρώτων ημερών, η ανασφάλεια για το μέλλον το ερωτικό ή το οικονομικό σας, που μπορεί να σας πιάσει, είναι προσωρινή. Ωστόσο, αν έχετε σχέδιο και δεν λειτουργήσετε αυθόρμητα και παρορμητικά, τότε δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved