Ζώδια Σήμερα 27/06: Μην κάνεις όνειρα...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/06

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/06: Μην κάνεις όνειρα...

Πέμπτη, 27/06/2024

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα είμαστε ψύχραιμοι και σχετικά ήρεμοι, αλλά δε θα πετάμε στα σύννεφα, κάνοντας όνειρα και σχέδια τρελά. Ο άκρατος ρομαντισμός ή ο συναισθηματισμός μας θα μετριαστούν και θέλουμε-δε θέλουμε θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα ισχύουν ή χρειάζεται να γίνουν, ακόμα κι αν δε μας αρέσουν. Κι όσο πιο συνειδητοποιημένοι είμαστε γενικά και έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες και πρωτοβουλίες ή δουλειές, τόσο πιο γρήγορα θα περάσει η μέρα. Αν όμως δυσανασχετήσουμε, το ζόρι θα είναι μεγαλύτερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, θα βάλετε στην άκρη δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, για να ικανοποιήσετε τους άλλους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μέρα θα σας βρει απογοητευμένους, εκτός αν, παρά τις προσπάθειές σας, δεν εισπράξετε καμία αναγνώριση.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά η υπομονή, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αρετή.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και ερωτικά και να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο, από το τι σας ευχαριστεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved