Ζώδια Σήμερα 01/07: Μη... μουλαρώνεις!

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/07: Μη... μουλαρώνεις!

Δευτέρα, 01/07/2024

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με τη Σελήνη στον Ταύρο, που μας δημιουργείται η ανάγκη να κόψουμε ταχύτητα και να τα πάμε όλα πιο αργά. Δε θέλουμε να βιαστούμε και να τρελαθούμε, ούτε και να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας, αλλά να σιγουρέψουμε τα βήματά μας για να αποκτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Ωστόσο, το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Άρη μας δημιουργεί εσωτερική ένταση και δε θα βρίσκουμε ησυχία. Θα είμαστε αρκετά ευερέθιστοι και έτοιμοι να παρεξηγηθούμε με την παραμικρή κουβέντα ή νύξη. αλλά και αυθόρμητοι κι ειλικρινείς. Ό,τι αισθανόμαστε θα το βγάζουμε χωρίς δισταγμό, καλό ή κακό, ευχαριστώντας κάποιους και δυσαρεστώντας κάποιους άλλους, αφήνοντας όμως πίσω το πείσμα και την ξεροκεφαλιά μας!

Καλό μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του β’ δεκαημέρου, φαίνεστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήνετε όμως το συναίσθημα να σας ορίζει γιατί κινδυνεύετε να αποπροσανατολιστείτε.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, ελέγξτε το θυμικό και την ευθιξία σας και μη μουλαρώνετε γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το τίποτα και δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας γιατί οι επιθυμίες σας είναι πολλές κι οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, υλικές και συναισθηματικές σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved