Ζώδια Σήμερα 02/07: Χάνεις και βρίσκεις...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/07: Χάνεις και βρίσκεις...

Τρίτη, 02/07/2024

Σήμερα, το τρίγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο προβλήματα και προβληματισμούς, να ξεφύγουμε από τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε να μας παρασύρει η φαντασία μας. Η αφηρημάδα, η ονειροπόληση αλλά και η έμπνευση είναι χαρακτηριστικά της ημέρας, όπως επίσης και η ενασχόλησή μας με καλλιτεχνικά δρώμενα ή τις τέχνες. Σε πρακτικό επίπεδο όμως, θα είμαστε κάπως στον κόσμο μας, χαμένοι στις σκέψεις μας και δε θα έχουμε αμεσότητα στην επικοινωνία μας.

Ο Ερμής περνά σήμερα στον Λέοντα, γεννώντας μας την ανάγκη να ξεχωρίσουμε στον περίγυρό μας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να υποστηρίξουμε με θάρρος το δίκιο μας. Μας προτρέπει να μη σκύψουμε το κεφάλι, να δείξουμε ανωτερότητα, να κερδίσουμε το σεβασμό και την εκτίμηση, να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις ιδέες μας, να επιδείξουμε το δημιουργικό μας πνεύμα και να κερδίσουμε την προσοχή. Η μετριοπάθεια, η συστολή και η εσωστρέφεια είναι άγνωστες λέξεις για τον συγκεκριμένο Ερμή, γι’ αυτό θέλει να κάνουμε θραύση με την παρουσία μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, προχωρήστε, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Αυτή ξέρει ποιο είναι το συμφέρον σας και πώς θα πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Αρκεί να μην επηρεάζεστε από άλλους.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, ψέματα, παρεξηγήσεις και παρερμηνείες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση λανθασμένων εκτιμήσεων, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις γιατί μπορεί να πέσετε έξω.

Λέοντες, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται κάτι, εσείς όμως όχι μόνο δεν το αφήνετε να φανεί, αλλά ενθαρρύνετε κι άλλους να τολμήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Οπότε, πολλά μπορείτε να καταφέρετε.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι το ύφος σαράντα καρδιναλίων σίγουρα δε θα σας βοηθήσει στο να λύσετε οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, πόσο μάλλον η ισχυρογνωμοσύνη. Ρίξτε τους τόνους κι όχι λάδι στη φωτιά!

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, λίγο θα «ψωνιστείτε», λίγο θα πάρετε ψηλά τον αμανέ, όμως καταφέρνετε να τραβήξετε το ερωτικό ενδιαφέρον και κάνετε καλύτερα οικονομικά deals, οπότε μια χαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved