Ζώδια Σήμερα 03/07: Βάλε όρια και κράτα επιφυλάξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/07: Βάλε όρια και κράτα επιφυλάξεις

Τετάρτη, 03/07/2024

Δύο όψεις έχει η σημερινή μέρα, που δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, λοιπόν, τριγωνίζεται με τον Κρόνο στους Ιχθύς, βάζοντάς μας σε ένα τριπάκι αναζήτησης της ποιότητας, τόσο στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, όσο και στις αγορές ή τη διασκέδασή μας. Η ποσότητα, η επιφάνεια, η ανευθυνότητα και η προσωρινή ευχαρίστηση μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, καθώς ψάχνουμε την ουσία στο κάθε τι, το καλύτερο, το πιο αξιόλογο που μπορούμε να αποκομίσουμε από οποιαδήποτε επαφή μας είτε είναι ερωτική είτε κοινωνική. Από την άλλη, θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, θα κάνουμε όλα όσα πρέπει.

Από την άλλη, ο Ερμής, που χθες μπήκε στον Λέοντα, θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε, αναμένεται να πληροφορηθούμε για συκοφαντίες ή πλεκτάνες, να γίνουν ανακαλύψεις κι αποκαλύψεις, ίσως λάβουμε δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να μην αφορούν σε μας, αλλά σε άτομα που γνωρίζουμε, ενώ μυστικά και στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα μας αλλάξουν τελείως την εικόνα για πρόσωπα και πράγματα. Και εμείς όμως θα είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και θα βασανίζουν το μυαλό μας αρνητικές σκέψεις. Πάντως, καλού-κακού, ας είμαστε υποψιασμένοι, ας διασταυρώσουμε το κάθε τι που θα μάθουμε, καθώς αφέλεια και καλή προαίρεση δε θα μας βγουν σε καλό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, κινείστε σε γνώριμα νερά, έχετε τον έλεγχο των πάντων και σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, μπορεί οι επιλογές σας να μην είναι πολλές, είναι όμως αξιόλογες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην στέκεστε στην επιφάνεια, εστιάστε στην ουσία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, μια πίκρα μπορεί να τη λάβετε σήμερα και να πέσετε ψυχολογικά από αυτά που θα μάθετε και αφορούν είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Πλέον όμως είναι μονόδρομος οι οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του α’ δεκαημέρου, θα μάθετε μια αλήθεια που θα είναι αρκετά σκληρή, ίσως όμως σας «σώσει», παρά τη στενοχώρια που θα σας δημιουργήσει, αφού πλέον θα ξέρετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved