Ζώδια Σήμερα 05/07: Με στρατηγική και συνέπεια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/07: Με στρατηγική και συνέπεια

Παρασκευή, 05/07/2024

Δυναμικά ξεκινά η ημέρα, καθώς το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η στρατηγική, η οργάνωση και η συνέπεια είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό. Από την άλλη, ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια μας προσπάθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, η πρακτικότητα κι η λογική σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί γεννημένοι τέλος του β’ δεκαημέρου, τι σας αρέσει και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved