Ζώδια Σήμερα 17/07: Μια νότα αισιοδοξίας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 17/07: Μια νότα αισιοδοξίας
Smile Freedom and happiness woman on beach. She is enjoying serene ocean nature during travel holidays vacation outdoors. asian beauty Bigstock

Τετάρτη, 17/07/2024

Η Σελήνη στον Τοξότη έχει τρέλα και κορδέλα, μάλιστα με το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας, χαράς, ενθουσιασμού και αδιαφορίας για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι μικρή για να στενοχωριόμαστε με ανούσια θέματα, θα γίνουμε εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και απίστευτα γοητευτικοί και ελκυστικοί, τραβώντας το ενδιαφέρον πάνω μας. Από την άλλη, όπου βρούμε τα... σκούρα, θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, αρνούμενοι να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας και να φάμε τον πολύτιμο χρόνο μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Λέοντες του α’ δεκαημέρου, βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κινείστε και μιλάτε με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε την προσοχή!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες , Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα επιπολαιότητας ή ανωριμότητας, αλλά αντικειμενικά δε θα είναι και τόσο σημαντικά ώστε να σας χαλάσει η διάθεση ή να σας κοστίσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved