Ζώδια Σήμερα 21/07: Supermoon στον Αιγόκερω-Επίκληση στη λογική

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/07

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/07: Supermoon στον Αιγόκερω-Επίκληση στη λογική

Κυριακή, 21/07/2024

Για ακόμα ένα μήνα έχουμε Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μάλιστα άκρως θεαματική, καθώς είναι Υπερπανσέληνος (Supermoon), τα ζητούμενα ωστόσο παραμένουν τα ίδια με την προηγούμενη. Έλεγχος του συναισθήματος, επίκληση στη λογική, όχι απαισιοδοξία αλλά ρεαλιστική προσέγγιση. Επιπλέον, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να αναλάβουμε δράση, παίρνοντας σοβαρά όμως υπόψη μας ότι το παρόν και το μέλλον μας εξαρτάται από τα πεπραγμένα του παρελθόντος και τα μαθήματα που πήραμε. Κι αν δεν απαλλαγούμε από παθογένειες, κακές συνήθειες και ό,τι μας κρατά πίσω δεν πρόκειται να πάμε μακριά. Γι’ αυτό, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, να αναγνωρίσουμε λάθη, να αποδώσουμε ευθύνες και να κλείσουμε οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, η αντιπαράθεση συναισθηματισμού και ρεαλισμού θα είναι έντονη, αλλά οφείλετε να απαρνηθείτε το τι θέλετε και να ρίξετε βάρος στο τι πρέπει να γίνει. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, περάστε από το ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Θα πάρετε, θα δώσετε; Όλα εξαρτώνται από τη σωστή διαχείριση που κάνατε τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved