Ζώδια Σήμερα 13/08: Κάτι τρέχει...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/08

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/08: Κάτι τρέχει...

Τρίτη, 13/08/2024

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ωστόσο, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα επαναφέρει την ηρεμία και την διάθεση να ρίξουμε τους τόνους και να δούμε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα

Το μεσημέρι περνά στον Τοξότη και η πρώτη της «επαφή» θα είναι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που θα κάνει εξάγωνο, οπότε και θα μετριάσουμε τον ενθουσιασμό και το αισιόδοξο πνεύμα μας, θα γίνουμε αρκετά εσωστρεφείς και να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα μόνο με τα πολύ δικά μας άτομα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών του α’ δεκαημέρου, από το μεσημέρι και μετά, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, κερδίζετε το ενδιαφέρον και σκλαβώνετε καρδιές με το στιλ και την πιο... μυστηριώδη στάση σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, των πρώτων ημερών του α’ δεκαημέρου, το να βγάλετε παράπονα ή σκέψεις δεν είναι κακό, κακό είναι να αρχίσετε τις κατηγορίες και τις μπηχτές και να προκαλέσετε ένταση από το τίποτα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών του α’ δεκαημέρου, ελέγξτε το χέρι και τα συναισθήματά σας. Αν θέλετε κάτι να γίνει στη δουλειά ή τα οικονομικά σας χρειάζεστε τρόπο και μέθοδο.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved