Ζώδια Σήμερα 16/08: Είναι μια μέρα δύσκολη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/08

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 16/08: Είναι μια μέρα δύσκολη

Παρασκευή, 16/08/2024

Δύσκολη μέρα θα είναι η σημερινή, καθώς ο Άρης στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προκαλώντας προβλήματα και βάζοντας εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. Οφείλουμε να είμαστε, αρκετά προσεκτικοί, ψύχραιμοι και λογικοί γιατί οι παρορμητικές ενέργειες θα έχουν συνέπειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, αναγκάζεστε να υποχωρήσετε και να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά και να αποφύγετε κόντρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά στο τέλος ένταση θα υπάρξει, όπως επίσης ζημιές, αρκετά νεύρα και παράπονα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του β’ δεκαημέρου, μια ακόμα αποτυχία ή δυσάρεστο γεγονός σχετικό με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σας θα σας καταβάλλει. Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει κάποια στιγμή καθαρός!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved