Ζώδια Σήμερα 18/08: Μην προκαλείς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/08

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 18/08: Μην προκαλείς

Πέμπτη, 18/08/2024

Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα έχει μια ακόμα σύγκρουση σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας, από το παρελθόν, απρόσμενα γεγονότα και δυσάρεστες εξελίξεις ή ειδήσεις που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά μας. Προγράμματα και πλάνα «τινάζονται στον αέρα», κάνοντας δύσκολο να κρατήσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας, ενώ διάχυτος θα είναι ο εκνευρισμός, οι τσακωμοί εύκολοι για ασήμαντη αιτία, προβοκατόρικες ή παράλογες συμπεριφορές, που θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα. Επίσης, είναι πιθανή μια βλάβη στο μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς μας ή μια ξαφνική κι ανεπιθύμητη συνάντηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, προκαλείστε άγρια από ανωτέρους, τον/η σύντροφο ή την οικογένειά σας και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείτε και να μην ξεσπάσετε ή να μην το γυρίσετε κι εσείς στην επίθεση, βγάζοντας όλα όσα σκέφτεστε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί αρκεί μια κίνηση ή απόφαση της στιγμής, για να τα διαλύσετε όλα στα ερωτικά σας. Από την άλλη, είναι πιθανό κι ένα έκτακτο έξοδο, κυρίως αν είχατε κάνει πλάνο για το τι θα δώσετε και τι θα σας μείνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved