Ζώδια Σήμερα 19/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο-Πιθανές αποτυχίες και άσκοπα ρίσκα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/08

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο-Πιθανές αποτυχίες και άσκοπα ρίσκα

Δευτέρα, 19/08/2024

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στον Υδροχόο, η οποία θα μας φέρει αντιμέτωπη με αρκετές προκλήσεις και αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Το κύριο ζητούμενό της είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και όσο εμείς δεν τον αλλάζουμε και επιμένουμε να βαδίζουμε στην πεπατημένη, τόσο θα καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι έχει «άρωμα» Ουρανού, αφού την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνό του με τον Ήλιο (και κατ’ επέκταση τη Σελήνη), κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, απρόοπτα και αναστάτωση, ρήξεις αλλά και πιθανές αποτυχίες, άσκοπα ρίσκα και ατυχείς αποφάσεις και ενέργειες, που θα μας αφήσουν δυσάρεστη γεύση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι βάλλεστε από όλες τις πλευρές, ωστόσο, πρέπει να βγείτε μπροστά, να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας μπας και σταματήσετε να χτυπιέστε συνέχεια. Τίποτα δε γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα, ούτε τα ωραία. Αν σκέφτεστε έτσι θα καταλάβετε τα «γιατί» που αφορούν στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, θα δοκιμαστείτε κι εσείς σε πολλά επίπεδα, όμως να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του κι αν το παλέψετε πολύ, σύντομα θα τη βρείτε. Πάντως, αναγκαστικά θα δυσαρεστήσετε κάποια πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείονται και οικονομικές ή ερωτικές χασούρες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved