Ζώδια Σήμερα 23/08: Επιτάχυνση ρυθμών

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 23/08

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 23/08: Επιτάχυνση ρυθμών

Παρασκευή, 23/08/2024

Η Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα το μεσημέρι, θα μας κάνει να πούμε ό,τι σκεφτόμασταν ή νιώθαμε καιρό και δεν τολμούσαμε να πούμε. Ο αυθορμητισμός μας θα είναι μεγάλος, το ίδιο και το θάρρος μας, γι’ αυτό δε θα χάσουμε χρόνο με ενδοιασμούς και αμφιβολίες. Από την άλλη, μπορεί να συναντήσουμε παλιούς γνωστούς και φίλους ή συγγενείς που είχαμε χάσει επαφή, εξ αιτίας των καθημερινών υποχρεώσεων. Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι γραφειοκρατικές υποθέσεις, εκτός κι αν εκκρεμούσαν από το παρελθόν.

Επιπλέον, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους θα μας κάνει να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να γίνουμε πιο δραστήριοι, κάνοντας πράγματα που μας αρέσουν. Θα θέλουμε να βγούμε έξω, να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να γνωριστούμε και γενικά θα νιώθουμε ότι το σπίτι δεν μας κρατάει μέσα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι του γ' δεκαημέρου, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι μεγάλη. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείτε και να υπερβάλλετε. Ελέγξτε τις επιθυμίες σας!

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και του γ δεκαημέρου, υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δε χρειάζεται να χάνετε την ψυχραιμία σας ή να τα παίρνετε προσωπικά, γιατί θα δημιουργηθεί ένταση στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Όλα θα γίνουν στον χρόνο τους. Μην ξανοίγεστε όμως και φροντίστε, συναισθηματικά, να κρατήσετε το μέτρο.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved