Δύο ζώδια κινδυνεύουν να εκθέσουν και να εκτεθούν, σήμερα, 26/06

Δύσκολα θα καταφέρουν να κρατηθούν και να μην πουν ή κάνουν πράγματα που δεν πρέπει

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια κινδυνεύουν να εκθέσουν και να εκτεθούν, σήμερα, 26/06

Τετάρτη 26/6/2024

"Άλλ' αντ' άλλα τα μεγάλα της... Τετάρτης το γάλα" είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς, από το πρωί, θα μας έχει στο χάσιμο και την ονειροπόληση, δε θα μπορούμε να οργανωθούμε, ούτε να μαζέψουμε το μυαλό μας. Αντιφάσεις, αντιδράσεις, αλλά και υπερβολές θα υπάρχουν όταν κάνει τετράγωνο με τον Δία στους Διδύμους και εκεί δεν αποκλείεται να μπερδευτούμε τελείως, να μας πιάσει τεμπελιά και να θέλουμε να τα παρατήσουμε όλα και να ασχοληθούμε με τα δικά μας.

Απείρου κάλλους καταστάσεις και ένα γενικό "ρετάρισμα" θα πιάσει τους Ιχθύς και τους Διδύμους, καθώς το τετράγωνο χτυπά τον 1ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα. Μονό δε θα τους φτάνει και διπλό θα περισσεύει, συναισθηματικά θα χάσουν το μέτρο και ενδεχομένως να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τους εκθέσουν ή να εκθέσουν τρίτους, αν δεν καταφέρουν να κρατηθούν και να μην πουν ή κάνουν πράγματα που δεν πρέπει.

Από την άλλη, ίσως υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να πραγματοποιήσουν ή να επιμείνουν, σε βαθμό τσιμπουριού, να τους γίνει κάποια χάρη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved