Δύο ζώδια θα έχουν γκρίνιες και παράπονα, σήμερα, 30/06

 Ενδεχομένως να ειπωθούν και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν γκρίνιες και παράπονα, σήμερα, 30/06

Κυριακή 30/6/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι αργά το μεσημέρι στον Κριό, όμως τα πράγματα, νωρίς το πρωί, μόνο χαλαρά και ήρεμα δε θα είναι καθώς το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο, παραπέμπει σε ασυνεννοησία, γκρίνια και παράπονα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη στιγμή ίσως δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε με την αίσθηση ότι κακώς μιλήσαμε.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν ή να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις τους είναι οι Αιγόκεροι και οι Ζυγοί, που πραγματικά, από μια κουβέντα, κινδυνεύουν να μπλεχτούν σε διαφωνίες και πολλά λόγια, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 7ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Δυσαρέσκειες και μουρμούρα επίσης είναι πιθανά, για πράγματα που έγιναν πρόσφατα ή παλιότερα, οπότε λογικό είναι να αναρωτηθούν, αν πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους ή να μη δώσουν παραπάνω σημασία, για να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν τη μέρα τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved