Δύο ζώδια θα βγάλουν πολλά στη φόρα, σήμερα, 01/07

Δε θα μείνει τίποτα κρυφό

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα βγάλουν πολλά στη φόρα, σήμερα, 01/07

Δευτέρα 1/7/2024

Καλό μήνα!

Η Σελήνη, από χθες, έχει πέρασει στονΤαύρο, θέτοντας ως προτεραιότητα τη σταθερότητα, την επιμονή, αλλά και την εξασφάλισή μας, υλική και συναισθηματική. Το απόγευμα θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, οπότε είναι λογικό να υπάρξει κινητικότητα, ενώ θα είμαστε πιο δραστήριοι και ανυπόμονοι και δε θα βρίσκουμε ηρεμία. Επιπλέον, θα βγουν απωθημένα, παράπονα, εντάσεις και δυσαρέσκειες, που βέβαια, με το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα εκτονωθούν το βράδυ.

Αυτοί που σήμερα θα έχουν έντονα ξεσπάσματα και είτε θα στραφούν κατά δικαίων και αδίκων είτε θα βρεθούν κατηγορούμενοι, χωρίς να φταίνε και θα εκνευριστούν είναι οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, που επηρεάζονται στις σχέσεις τους, συντροφικές, ερωτικές, συνεργασίας και οικογενειακές, όπου λογικό είναι να υπάρξουν τσακωμοί και διαμάχες, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη χτυπά στον 1ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, βέβαια, όλα θα βγουν στη φόρα και δεν θα μείνει κρυφό το οτιδήποτε, οπότε είναι και πιο εύκολο να λυθούν, αν υπάρχει καλή θέληση και επικρατήσει η ψυχραιμία και η διάθεση να ξεπεραστούν θέματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved