Δύο ζώδια θα είναι πιο ανικανοποίητα, σήμερα, 02/07

Ίσως βγάλουν και διάφορες παραξενιές

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι πιο ανικανοποίητα, σήμερα, 02/07

Τρίτη 2/7/2024

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα. Ωστόσο, το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το απόγευμα,θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Από την άλλη, η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γι' αυτό, όχι μόνο δεν πρέπει να την αγνοήσουμε, αλλά να την ακολουθήσουμε, να δούμε πού θα μας βγάλει.

Οι δύο που θα έχουν τα κάτω και τα πάνω τους σήμερα και ίσως βγάλουν μια παραξενιά ή γίνουν ανικανοποίητοι είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 2ου-8ου τους. Όσον αφορά στα οικονομικά και τα ερωτικά τους θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, μάλλον εξ αιτίας των απαιτήσεών τους και του πείσματος που θα βγάλουν, χωρίς προφανή λόγο.

Ωστόσο, το βράδυ θα τους βρει με λιγότερες έγνοιες και περισσότερο ερωτισμό κι έτσι η μέρα τους θα κλείσει πολύ καλύτερα, αν επιλέξουν να χαλαρώσουν και να μη σκέφτονται το αύριο...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved