Δύο ζώδια θα ξεφύγουν τελείως σήμερα, 10/07

Συναισθηματικά θα χάσουν το μέτρο

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα ξεφύγουν τελείως σήμερα, 10/07

Τετάρτη 10/7/2024

Η Σελήνη, που από χθες το απόγευμα έχει περάσει στην Παρθένο, θα προσπαθήσει να μας κάνει πιο προνοητικούς, πρακτικούς και λογικούς, έτσι ώστε να γίνουν όλα όσα έχουμε προγραμματίσει για σήμερα. Ωστόσο, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει το μεσημέρι με το τετράγωνό της και με τον Δία στους Διδύμους, αφού εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Απείρου κάλλους καταστάσεις και ένα γενικό "ρετάρισμα" θα πιάσει τις Παρθένους και τους Διδύμους, που μονό δε θα τους φτάνει και διπλό θα περισσεύει, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα. Και συναισθηματικά θα χάσουν το μέτρο και ενδεχομένως να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τους εκθέσουν ή να εκθέσουν τρίτους και θα παραμελήσουν υποχρεώσεις τους, ειδικά στα επαγγελματικά τους.

Από την άλλη, ίσως υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να πραγματοποιήσουν ή ζαλίσουν κόσμο με το μπλα μπλα τους, προκειμένου να τους γίνει κάποια χάρη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved