Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα, 11/07

Θα τους φύγει όμως κι ένα βάρος

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα, 11/07

Πέμπτη 11/7/2024

Με έλλειψη αισιοδοξίας και κεφιού ξεκινά η Πέμπτη, καθώς το πρωί γίνεται η αντίθεση της Σελήνης στην Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αυξάνοντας καθήκοντα και υποχρεώσεις, δουλειές που είναι απαραίτητο να γίνουν και δε χωρούν αναβολή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάγκη να εξυπηρετήσουμε κάποιον άνθρωπο, που θα ζητήσει τη βοήθειά μας και δε θα μπορούμε να του την αρνηθούμε. Τα τρίγωνά της με τον Άρη στον Ταύρο, νωρίς το απόγευμα και το βράδυ με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε από μέσα μας την πικρία, την αλήθεια μας ή ό,τι μας εκνευρίζει και μετά να χαλαρώσουμε, αναστατώνοντας ενδεχομένως κάποιους άλλους.

Οι δύο που θα είναι πιο συγκρατημένοι -έως ένα σημείο- και μετά θα ξεσπάσουν και θα πουν τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη και πιθανότατα να δημιουργήσουν θέματα με τους δικούς τους ανθρώπους, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά τους είναι οι Παρθένοι και οι Ταύροι, καθώς χτυπιέται ο άξονας 1ου και 5ου οίκου τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, μπορεί να τσακωθούν ή να γίνουν δυσάρεστοι, αλλά θα τους φύγει κι ένα βάρος, αν ένιωθαν καταπιεσμένοι ή περιορισμένοι και ακολουθούσαν τις προσταγές και τα πρέπει άλλων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved