Δύο ζώδια θα γίνουν φορτικά, σήμερα, 24/07

Θα επιμείνουν πολύ για να τους γίνει ένα χατίρι

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα γίνουν φορτικά, σήμερα, 24/07

Τετάρτη 24/7/2024

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από χθες το απόγευμα, η ονειροπόληση, η φαντασία και το χάσιμο είναι στοιχεία της μέρας. Με το τετράγωνό της με τον Δία στους Διδύμους, εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνονται και οι ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι. Αναβλητικότητα, τεμπελιά και απροθυμία να ασχοληθούμε με οτιδήποτε πρακτικό ή κοπιαστικό θέμα θα μας χαρακτηρίζουν.

Απείρου κάλλους καταστάσεις είναι πιθανές σε Ιχθύες και τους Διδύμους, που μονό δε θα τους φτάνει και διπλό θα περισσεύει, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα. Και συναισθηματικά θα χάσουν το μέτρο και ενδεχομένως να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τους εκθέσουν ή να εκθέσουν τρίτους, αν δεν καταφέρουν να συγκρατηθούν, ειδικά μέσα στον επαγγελματικό τους χώρο.

Από την άλλη, ίσως υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να πραγματοποιήσουν, μόνο και μόνο για να ξεφύγουν από ένα στρίμωγμα ή θα επιμείνουν πολύ για να τους γίνει ένα χατίρι, με αποτέλεσμα να γίνουν φορτικοί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved