Δύο ζώδια θα θέλουν να αλλάξουν συνήθειες και μυαλά, σήμερα, 29/07

Θα προσπαθήσουν να πάρουν τα πράγματα αλλιώς

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα θέλουν να αλλάξουν συνήθειες και μυαλά, σήμερα, 29/07

Δευτέρα 29/7/2024

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, σήμερα, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα μας δημιουργηθούν προσδοκίες ή μια υπεραισιοδοξία ή μια απροθυμία να καταπιαστούμε με διάφορες δουλειές, που θεωρούμε κοπιαστικές ή όχι και τόσο σημαντικές. Το απόγευμα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και μυαλά, να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα.

Οι δύο που θα έχουν τα κάτω και τα πάνω τους σήμερα και ίσως βγάλουν μια τεμπελιά, μια αδιαφορία ή γίνουν παράξενα και ανικανοποίητα είναι οι Ταύροι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 1ου-10ου τους. Οι σχέσεις τους θα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, μάλλον εξ αιτίας των απαιτήσεών τους και της απόλυτης στάσης τους.

Από την άλλη όμως, δεν αποκλείεται να πειραματιστούν, να θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό στη δουλειά ή στον εαυτό τους ή αυτό που πραγματικά λαχταρούν, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved