Δύο ζώδια θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη ζωή και τις σχέσεις τους, σήμερα, 04/08

Θα έχουν και τα τυχερά τους, με λύσεις και ευκολίες

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη ζωή και τις σχέσεις τους, σήμερα, 04/08

Κυριακή 4/8/2024

Σήμερα έχουμε η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, που μας καλεί να κάνουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας, να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να μεγαλουργήσουμε, να ξεχωρίσουμε, να ξεφύγουμε από τα παλιά, με τόλμη και αποφασιστικότητα. Με τη συμμετοχή και του Δία στους Διδύμους, θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και θα δημιουργήσει μια πιο αισιόδοξη ματιά και στάση στα πράγματα.

Εκτός από αυτοπεποίθηση και κέφι, θα έχουν και τα τυχερά τους, με λύσεις και ευκολίες, ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένα προσωπα, τυχερά περιστατικά, ευκολίες, ευκαιρίες και λύσεις οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, που προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους αντίστοιχα. Θα έχουν περισσότερη ξενοιασιά, εξωστρέφεια, αλλά και τη διάθεση να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους και την προσωπική τους ζωή και να βελτιώσουν τις συνθήκες στη ζωή και τις σχέσεις τους

Από την άλλη, κανείς δε θα τους χαλάσει χατίρι και ενδεχομένως να υπάρξει και η επιθυμητή εξέλιξη σε μια ερωτική τους υπόθεση ή να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, με καλές προοπτικές στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved