Δύο ζώδια θα χάσουν τη μπάλα, σήμερα, 15/08

Αφηρημάδα, χάος και καταστάσεις για γέλια και για κλάματα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα χάσουν τη μπάλα, σήμερα, 15/08

Πέμπτη 15/8/2024

Χρόνια πολλά!

Με την Σελήνη στον Τοξότη και σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα επικρατεί κέφι, αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Το χιούμορ, οι πλάκες, οι έξοδοι και η διασκέδαση θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα περάσουμε απολαυστικές στιγμές με φίλους ή τα πρόσωπα της οικογένειάς μας. Ωστόσο, το βραδάκι, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Αιγόκερω, θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κι εκεί καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί και όχι αφελείς και ξένοιαστοι, καθώς θα υπάρξουν επαξατήσεις και πλάνες κι εύκολα θα γίνουμε... θύματα. Προσοχή χρειάζεται και στο ποτό!!!

Αφηρημάδα, χάος και καταστάσεις για γέλια και για κλάματα θα είναι αυτές που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν οι Τοξότες και Ιχθύες, καθώς "χτυπιέται" ο 1ος και 4ος οίκος τους, αντίστοιχα. Το πιο πιθανό είναι να χάσουν τη μπάλα ή να καταλήξουν και παρεξηγημένοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, καθώς η συνεννόηση μεταξύ τους θα είναι ανύπαρκτη.

Από την άλλη, κινδυνεύουν να ξεχάσουν μια σημαντική τους υποχρέωση ή δουλειά, ενώ η αδυναμία του να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα και την πραγματικότητα από τη φαντασία τους καθιστά υποψήφια θύματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved