Δύο ζώδια θα έχουν μεγάλες προσδοκίες, σήμερα, 21/08

Στα οικονομικά και τα αισθηματικά τους θα γίνουν πιο απαιτητικά

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν μεγάλες προσδοκίες, σήμερα, 21/08

Τετάρτη 21/8/2024

Με τη Σελήνη και σήμερα στους Ιχθύς, η Τετάρτη ξεκινά απαιτητικά, με οργάνωση και πρόγραμμα, εξ αιτίας της συνόδου της με τον Κρόνο. Ωστόσο, η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στην Παρθένο, το πρωί, θα μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή θα γίνουμε πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Η αισιοδοξία μας θα είναι μεγάλη και ενδεχομένως να παραβλέψουμε πολλά ή να αδιαφορήσουμε.

Τα δύο ζώδια που θα κατεβάσουν ρολά, από ένα σημείο και μετά, θα πάψουν να ασχολούνται με το οτιδήποτε και ενδεχομένως να αφήσουν δουλειές και υποχρεώσεις στην άκρη είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η αντίθεση "προσβάλλει" τον 2ο και 8ο οίκο τους, αντίστοιχα. Επιπλέον, θα βρεθούν μεταξύ λογικής και ευαισθησίας, κάτι που και στα οικονομικά και τα αισθηματικά τους θα τους μπερδέψει αρκετά.

Από την άλλη, είναι και μια ευκαιρία να ασχοληθούν με τα θέλω τους και να προσπαθήσουν να κατανοήσουν και τις ανάγκες της άλλης πλευράς, πέρα από τις δικές τους ή να λύσουν προβλήματα που αποφεύγουν να φέρουν στο προσκήνιο, για να μην τσακωθούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved