Δύο ζώδια θα είναι αφελή και εύπιστα, 28/08

Εκτός κι αν είναι αυτά που θα προσπαθήσουν να κοροϊδέψουν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι αφελή και εύπιστα, 28/08

Τετάρτη 28/8/2024

Η Σελήνη, λίγο πριν εγκαταλείψει τους Διδύμους, θα κάνει διαδοχικά δύο τετράγωνα. Το πρώτο είναι με την Αφροδίτη στην Παρθένο, που μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Επιπλέον, μπορεί να βγάλουμε βαρεμάρα για πρακτικά θέματα και ζητήματα της καθημερινότητας και να τα αναβάλλουμε για αύριο, μεθαύριο κοκ. Χαοτικές καταστάσεις, αφηρημάδα και λάθη φέρνει το δεύτερο τετράγωνο, αυτό της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Δεν αποκλείεται άλλο να ξεκινήσουμε να κάνουμε, άλλο να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και τελικά όλα να μείνουν στη μέση. Συναισθηματικά, θα είμαστε εύπιστοι, έως και αφελείς και ευσυγκίνητοι, κάτι που μας βάζει αυτόματα στη θέση... του θύματος.

Χαοτικές καταστάσεις ή για γέλια και για κλάματα θα είναι αυτές που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν οι Δίδυμοι και Ιχθύες, καθώς "χτυπιέται" ο 1ος και 10ος οίκος τους, αντίστοιχα. Το πιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρουν ή να καταλήξουν και παρεξηγημένοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, καθώς η συνεννόηση μεταξύ τους θα είναι ανύπαρκτη, ενώ ψέματα και δικαιολογίες θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Από την άλλη, κινδυνεύουν να ξεχάσουν μια σημαντική τους υποχρέωση ή δουλειά, ενώ η αδυναμία του να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα και την πραγματικότητα από τη φαντασία τους καθιστά υποψήφια θύματα, εκτός κι αν είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να κοροϊδέψουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved