Δύο ζώδια θα έχουν ένταση και καβγάδες, σήμερα, 04/09

Οι ανταγωνισμοί και οι διαξιφισμοί -εντός και εκτός του περιβάλλοντός τους- θα είναι αρκετοί

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν ένταση και καβγάδες, σήμερα, 04/09

Τετάρτη 4/9/2024

Λίγο πριν φύγει η Σελήνη από την Παρθένο, θα κάνει αρκετές και σημαντικές όψεις που στο σύνολό τους θα μας αναστατώσουν ή θα μας βγάλουν από το πρόγραμμά μας. Δεν είναι το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα φέρει μια αναμπουμπούλα, αλλά κυρίως το τετράγωνό της με τον Άρη στους Διδύμους, (ο οποίος σε λίγο εγκαταλείπει το συγκεκριμένο ζώδιο), που με τις πρωτοβουλίες ή τις ενέργειές μας θα προκληθούν εντάσεις, τσακωμοί, αντιδράσεις, ξεσπάσματα και αρκετές εγωιστικές συμπεριφορές, ενώ η βιασύνη κι η έλλειψη υπομονής, ανεκτικότητας ή συμβιβαστικής διάθεσης θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα (ξανά) στον Αιγόκερω, μάλλον θα μας αποπροσανατολίσουν κάνοντας σημαντικά τα ασήμαντα και γι' αυτό καλό είναι να έχουμε τον πλήρη έλεγχο και να είμαστε πιο υποψιασμένοι.

Τα δύο ζώδια που θα έχουν αρκετή ένταση σήμερα, θα αναστατωθούν και μπορεί να παρασυρθούν συναισθηματικά και να χάσουν τη μπάλα είναι οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον 1ο και 4ο οίκο τους αντίστοιχα. Σε αρκετές περιπτώσεις, θα τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι, ενώ οι ανταγωνισμοί και οι διαξιφισμοί -εντός και εκτός του περιβάλλοντός τους- θα είναι έντονοι.

Επιπλέον, μπορεί να γίνουν άδικοι, πικρόχολοι, επικριτικοί και εκδικητικοί, αλλά και να κατηγορήσουν ανθρώπους που δεν τους φταίνε, ενώ οι πραγματικοί... ένοχοι να τη βγάλουν καθαρή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved