Δύο ζώδια θα είναι πιο γοητευτικά και κοινωνικά, σήμερα, 10/09

Το φλερτ κι ο έρωτας επίσης συγκαταλέγονται στο μενού της ημέρας

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι πιο γοητευτικά και κοινωνικά, σήμερα, 10/09

Τρίτη 10/9/2024

Η Τρίτη θα κυλήσει όμορφα με τη Σελήνη στον Τοξότη να προσφέρει στιγμές γέλιου και ανεμελιάς, χιούμορ και πλάκες. Ευχάριστες συναντήσεις, έλλειψη άγχους, αλλά και διάθεσης να χαλαστούμε με οτιδήποτε μας ρίχνει ψυχολογικά ή συναισθηματικά, ανάγκη για περιπέτεια και εξωστρέφεια είναι κάποια από τα στοιχεία της μέρας. Με το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα γίνουμε πιο γοητευτικοί, χαλαροί και κοινωνικοί. Από την άλλη, όμορφα περιστατικά, ενίοτε και τυχερά, θα μας φτιάξουν το κέφι.

Οι δύο που αναμένεται να έχουν μια υπέροχη μέρα, γεμάτη από ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς σκοτούρες είναι οι Τοξότες και οι Ζυγοί. Θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, θα κινηθούν και θα εκφραστούν με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθούν, κερδίζοντας την προσοχή, καθώς η Σελήνη χτυπά τον 1ο και 3ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις, γνωριμίες, έξοδοι, βόλτες, φλερτ κι ο έρωτας επίσης συγκαταλέγονται στο μενού, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι εκεί ευχάριστες εξελίξεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved