Ζώδια Σήμερα 01/09: Όμορφο ξεκίνημα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/09: Όμορφο ξεκίνημα
Yellow, orange and red autumn leaves in beautiful fall park. Bigstock

Κυριακή, 01/09/2024

Όμορφο ξεκίνημα μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος, με τη Σελήνη στον Λέοντα να κάνει το πρωί τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, γεμίζοντας την Κυριακή με κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Όλα τα στενόχωρα και τα μίζερα θα ξεχαστούν, πρακτικά ζητήματα και δουλειές θα πάνε για άλλη μέρα και το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι το πού θα πάμε, ποιους θα δούμε και τι θα πάρουμε. Ψώνια, βόλτες, παρέες, ξόδεμα χρημάτων για την ευχαρίστησή μας και όσα πάνε κι όσα έρθουν.

Σε αυτό το mood συμβάλλει και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή. Επιπλέον, θα εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις μας, θα μιλήσουμε και θα συναντήσουμε κόσμο, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται τη μισή μέρα να τη φάμε στους δρόμους ή τα τηλέφωνα. Ωστόσο, χρειάζεται κι ένα φίλτρο για να μην πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή αν πρέπει, ας προσέξουμε τον τρόπο που θα τα παρουσιάσουμε. Πιθανόν είναι να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας γίνουν προτάσεις, είτε επαγγελματικές είτε για να διασκέδαση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου, η μέρα σας γεμίζει ενέργεια και διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε, οπότε προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, καλό θα ήταν να μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες απαιτήσεις και μουρμούρες στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας γιατί πολύ σύντομα θα ξεχαστούν. Αν κολλήσετε στο ένα ή το άλλο, θα χαλάσετε τη μέρα σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, μια μικρή παρόρμηση, ένας αυθορμητισμός, ένα άνοιγμα ίσως φέρουν θετικά αποτελέσματα, στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας. Άλλωστε σήμερα πνέει ούριος άνεμος.

Λέοντες του γ’ δεκαημέρου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με την έντονη παρουσία και το ιδιαίτερο στιλ σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αναμένονται μεγάλες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές χαράς και έρωτα.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μην είστε στην τσίτα. Κάντε μια προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μάθετε και τις προθέσεις ή τις διαθέσεις των άλλων. Κυρίως, προσπαθήστε να μη θιχτείτε για ό,τι ειπωθεί, επειδή θα το πάρετε προσωπικά.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στα άσκοπα έξοδα γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved