Ζώδια Σήμερα 03/09: Νέα Σελήνη στην Παρθένο-Εν αρχή ην το χάος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 03/09: Νέα Σελήνη στην Παρθένο-Εν αρχή ην το χάος

Τρίτη, 03/09/2024

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα εκλείψει, ενώ η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά θα είναι σε διέγερση, οπότε όλα τα δεδομένα θα μετρηθούν, θα αναλυθούν και θα μπουν στη σειρά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιδιώκουμε.

Την ίδια μέρα, ωστόσο, έχουμε και το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μόνο ξεκάθαρα δεν κάνει τα πράγματα. Αρκετές θα είναι οι ακυρώσεις ή οι αναβολές και θα ταλαιπωρηθούμε στην καθημερινότητά μας με διάφορες ζημιές του μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, του εξοπλισμού ή του σπιτιού. Παγίδες, ψέματα, παραπλανήσεις, ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας, λόγω κλοπής ή απώλειας. Το νου μας, επίσης, πρέπει να έχουμε σε απάτες και στις αγορές μας, αφού ενδέχεται να πληρώσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή προϊόντα να είναι αλλοιωμένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι του β’ δεκαημέρου, συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και αμεσότητα γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα σχέδια για την προσωπική σας ζωή! Τολμήστε να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι!

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και φυσικά γρήγορα αντανακλαστικά! Όσο έχετε ενδοιασμούς και κάνετε πίσω σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη δουλειά, στο σπίτι ή τη σχέση σας, τόσο θα δέχεστε "χτυπήματα" από την άλλη πλευρά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, για να ανοίξει ένας κύκλος πρέπει να κλείσει ένας άλλος. Μη διστάζετε να το κάνετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα σας κοστίσει συναισθηματικά ή οικονομικά.

Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες των τελευταίων ημερών, χαμένα θα τα έχετε από τις βλάβες, ακυρώσεις, τα μπερδέματα, τα ψέματα και την κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved