Ζώδια Σήμερα 05/09: Η γοητεία θα λάμψει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/09: Η γοητεία θα λάμψει
Woman sensual retro portrait girl naked back elegant artistic vintage style makeup Bigstock

Πέμπτη, 05/09/2024

Με τη Σελήνη στον Ζυγό να κινείται παράλληλα με την Αφροδίτη, η Πέμπτη θα έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Το ηθικό μας θα αναπτερωθεί, η αισιοδοξία θα επανέλθει και η γοητεία μας θα λάμψει. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να κερδίσουμε την προσοχή και θα τα καταφέρουμε περίφημα, αφού είτε ο αέρας που αποπνέουμε είτε το στιλ της εμφάνισής μας θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς την πλευρά μας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είμαστε πολύ ανεβασμένοι και φουλ στην αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε και αγορές καλλυντικών, αρωμάτων, ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και οφείλετε να θαμπώσετε τους πάντες με το ταμπεραμέντο και την ξεχωριστή σας παρουσία. Οι επιτυχίες, πάντως, σε προσωπικό επίπεδο είναι δεδομένες.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, ίσως το παρακάνετε λίγο με την αβρότητα και τους καλούς σας τρόπους ή την τάση να παραμείνετε ουδέτεροι σε ένα θέμα της οικογένειας ή επαγγελματικό, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, καλύτερα να απέχετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είστε πιο... ζυγιασμένοι στα ερωτικά και τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να χάνετε καθόλου από τη γοητεία σας. Εξετάστε συμφωνίες, συζητήστε προτάσεις αλλά καλύτερα να περιμένετε την αυριανή για να προχωρήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved