Ζώδια Σήμερα 11/09: Κάπου θα χαθεί το μέτρο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 11/09: Κάπου θα χαθεί το μέτρο

Τετάρτη, 11/09/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη και κάνοντας τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο θα μας δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να νιώσουμε ανασφάλεια για τους γύρω μας και το κατά πόσο μας καταλαβαίνουν ή φόβο ότι πάνε να μας εκμεταλλευτούν, αντιλαμβανόμενοι την καλοπιστία μας και την έλλειψη στρατηγικών.

Αργότερα, θα κάνει αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους, που –αν μη τι άλλο- θα μας κάνει πιο επιπόλαιους και χωρίς μέτρο. Θα μας βγει το «αχόρταγο» και να θέλουμε διαρκώς κι άλλα κι άλλα και τίποτα δε θα μας αρκεί. Πιθανό είναι και να το παρακάνουμε με τις βόλτες, τα ξενύχτια, αλλά και την απροθυμία να ασχοληθούμε με οποιαδήποτε δουλειά ή υποχρέωση, ενώ υπάρχει κι η περίπτωση να... κρεμάσουμε κόσμο, αφού θα ξεχάσουμε υποσχέσεις και καθήκοντα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μέσα του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, επιμένετε η γκρίνια είναι συνεχής μπορεί και να τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αν ο καθένας προβάλλει τις δικές του απαιτήσεις και θέλω και δεν ενδιαφέρεται για τους γύρω του.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μέσα του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου , προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο ή μανία καταναλωτική και τελικά «ξοδέψετε» παραπάνω χρήματα για άχρηστα ή αχρείαστα πράγματα. Όπως και να έχει, να ξέρετε ότι δε θα γεμίσετε τα συναισθηματικά σας κενά με υλικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved