Ζώδια Σήμερα 12/09: Γρήγοροι ρυθμοί και επιπολαιότητες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 12/09: Γρήγοροι ρυθμοί και επιπολαιότητες

Πέμπτη, 12/09/2024

Η μέρα αν και θεωρητικά έχει «εύκολες» όψεις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να μην εκτεθούμε άσκοπα. Γρήγορους ρυθμούς και κίνηση θα μας δώσει το εξάγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Άρη στον Καρκίνο. Μπορεί να μας βγει η γλώσσα έξω από το τρέξιμο, όμως θα καταφέρουμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες. Η ευστροφία και τα άμεσα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε ευθέως και αυθόρμητα, όποια δύσκολη απόφαση μας βασάνιζε, θα την πάρουμε στο φτερό, χωρίς δισταγμό, ωστόσο, ας είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και γενικότερα τη συμπεριφορά μας.

Από την άλλη, έχουμε τον Δία στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, που δίνει ζωντάνια, ενθουσιασμό, ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία, ευκολίες και λύσεις από το πουθενά, ωστόσο, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έλλειψη μέτρου οδηγούν σε επιπολαιότητες και ανευθυνότητα. Η ανωριμότητα, επίσης, σε αποφάσεις ή κινήσεις αλλά και η μεγάλη σιγουριά για τις ικανότητες ή την εξυπνάδα μας, που ενδεχομένως να μας χαρακτηρίζει, ενδέχεται να οδηγήσουν σε γκάφες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, θα πείτε την αλήθεια, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, τουλάχιστον όμως εσείς θα είστε εντάξει με τη συνείδησή σας.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, προσέξτε τα νεύρα και τη συμπεριφορά σας γιατί τον τσακωμό τον έχετε στο τσεπάκι σας και δεν αποκλείεται να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας από κάτι που θα πείτε ή μια σας άστοχη αντίδραση.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, εύνοια και ευκαιρίες από τη μια, αμετροέπεια και τάσεις ανικανοποίητου από την άλλη. Έχετε το νου σας γιατί αν ξεφύγετε, εξ αιτίας των δεύτερων μπορεί να χάσετε τα πρώτα κι όχι μόνο, αλλά θα κληθείτε να ακριβοπληρώσετε τον λογαριασμό.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, όλα όμορφα κι ωραία θα τα βλέπετε και καλά θα κάνατε, αλλά μετριάστε τις υψηλές προσδοκίες σας και μην περιμένετε να σας χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα. Δεσμεύστε και μην μένετε σε υποσχέσεις, είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved