Ζώδια Σήμερα 13/09: Με χαλαρότητα και υπομονή

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/09

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/09: Με χαλαρότητα και υπομονή

Παρασκευή, 13/09/2024

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η μέρα θα ξεχειλίζει από γοητεία και ερωτισμό. Η εικόνα μας θα έχει μεγάλη σημασία, ίσως και παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε, γιατί θέλουμε να αρέσουμε, αλλά και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Από την άλλη, μπορεί να βγάλουμε και μια τεμπελιά και να μη θέλουμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μίζερο ή κοπιαστικό, αλλά με κάτι που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Ίσως και να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων, με ό,τι έχει σχέση με τη διακόσμηση ή τις τέχνες. Πάντως, το φλερτ, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ακόμα και για καθαρά κοινωνικούς λόγους.

Από την άλλη, με το τρίγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο, νιώθουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας, έχουμε μια σιγουριά αλλά υπομονή, σύστημα και πλάνο για να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας. Το να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε αποκτήσει και να πάμε για τα επιπλέον είναι πιο σημαντικό από το να διακινδυνεύσουμε να τα χάσουμε όλα από μια παρόρμηση, βιαστική εκτίμηση ή πλεονεξία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, δίνετε μαθήματα στιλ και γοητείας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας και μη σας πιάνει αναποφασιστικότητα. Πολλά μπορείτε να καταφέρετε στην προσωπική σας ζωή, αν είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Κριοί και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, θα σας γίνει σχεδόν εμμονή η ανανέωση της σχέσης σας και ενδεχομένως να κάνετε και μια κίνηση παραπάνω για να ικανοποιήσετε το ταίρι σας. Ωστόσο, το παιχνίδι παίζεται στο συναισθηματικό επίπεδο και όχι στο υλικό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Δείξτε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση όμως, γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...

Παρθένοι και Αιγόκεροι γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, μη μουλαρώνετε και λειτουργείτε με παρωπίδες. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που θα επιχειρήσετε να σας φέρει μπροστά σε τοίχο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί γεννημένοι αρχές του γ’ δεκαημέρου, μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να σας καθοδηγούν γιατί θα χάσετε μοναδικές εμπειρίες είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved