Δύο ζώδια θα είναι επιπόλαια σήμερα, 11/09

Όχι μόνο θα ξεχάσουν πίκρες, καημούς και βάσανα, αλλά και σημαντικές υποχρεώσεις

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι επιπόλαια σήμερα, 11/09

Τετάρτη 11/9/2024

Με τη Σελήνη στον Τοξότη να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, θα μας δημιουργηθεί μια συναισθηματική δυσαρμονία και μια σύγκρουση του μέσα με το έξω μας, αλλά και των επιθυμιών των δικών μας και των άλλων. Αμέσως μετά όμως, έχουμε την αντίθεσή της με τον Δία στους Διδύμους, που όχι μόνο θα μας κάνει να ξεχάσουμε πίκρες, καημούς και βάσανα, αλλά και σημαντικές υποχρεώσεις. Θα γίνουμε πιο επιπόλαιοι, θα βαριόμαστε να ασχοληθούμε με δουλειές και πρακτικά ζητήματα και το μόνο που θα μας ενδιαφέρει είναι το πότε θα "σχολάσουμε" για να κάνουμε ό,τι μας αρέσει.

Αυτοί που σήμερα θα βγάλουν μια αχαριστία, θα τα θέλουν όλα δικά τους στις σχέσεις τους και πάλι δε θα ικανοποιηθούν είναι οι Τοξότες και οι Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη "χτυπά" στον 1ο και 7ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Θα έχουν την απαίτηση οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής τους να χορεύουν στο σκοπό τους, να τους κάνουν όλα τα χατίρια και να δέχονται το κάθε τι, χωρίς καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια.

Από την άλλη, θα υπάρξουν και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, τεμπελιάς, σπατάλης, ανωριμότητας, αλλά και μια αίσθηση ατιμωρησίας, λόγω της υπερβολικής αισιοδοξίας και της αντίληψης ότι ό,τι και να κάνουν θα είναι στο... απυρόβλητο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved