Δύο ζώδια δε θα μιζεριάσουν, σήμερα, 13/09

Ούτε θα καταπιαστούν με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια δε θα μιζεριάσουν, σήμερα, 13/09

Παρασκευή 13/9/2024

Σήμερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο ασυγκράτητοι και εξωστρεφείς. Σίγουρα όμως δε θα μας αφήσει να μιζεριάσουμε ή να καταπιαστούμε με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας. Αργότερα, το τρίγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο φέρνουν την απόλυτη αρμονία του μέσα με το έξω μας, κάνοντάς μας να αισθανθούμε όμορφα και αυτό θα φανεί και προς τα έξω, καθώς θα προσελκύσουμε το ενδιαφέρον, αλλά και κολακευτικά σχόλια για τη συμπεριφορά ή τη στάση μας. Θα χαλαρώσουμε, θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και γοητευτικοί.

Τα δύο ζώδια που δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα είναι οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον 1ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα. Δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις θα μπουν στον πάγο ή θα αναβληθούν για κάποια άλλη στιγμή, κυρίως αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια βόλτα, έξοδο ή συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα όμως και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προτιμούν να είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Από την άλλη, θα έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, χαλαρή διάθεση κι ό,τι κι αν κάνουν, θα καταφέρουν να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους και θα ελκύσουν το αντίθετο φύλο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved